lauantai 31. lokakuuta 2015

AitaHello!
Käykö teille koskaan  että todellinen nukkeonnellisuus katoaa hetkessä ilmaan vaikka ihan vasta sitten olit onnesi kukkuloilla? Kuvailin eilen Aliciaa  vähän vähemmällä vaatemäärällä, eli alusvaatteissa. Kuitenkin kuvienmuokkauksen  lomassa se  into sitten tipahti syystä X ja hetken  aikaa juttelinkin kaverilleni että myyn kaikki  pois niin pääsee helpommalla. Samalla  päätin että en julkaise niitä kuvia missään, facebookin yhtä kuvaa ja tumblrin  muutamaa   lukuunottamatta. Kävinkin sitten tänään   yrittämässä saada sitä onnellisuutta takaisin ja tavallaan ''hyvittämässä'' itselle sitä tätä kautta. En ole vielä  varma onnistuinko, tai haluanko vain uskotella niin että onnistuin kuin onnistuinkin. Muuta sanottavaa minulla ei  enää ole joten  Alicia jatkakoon tästä yksin nyt .

Alicia kiittää ja kuittaa ~

Dollover2 kommenttia:

 1. Alicia on aivan ihana ja nuo korvat sopivat hänelle upeasti~ O3O <3 *hulluna eläinkorvaisiin ihmisiin ja nukkeihin* Aivan pakko sanoa että taisin nähdä Instassa tuon viimeisen kuvan tästä setistä ja totesin että onpas hieno nukke ja kuva! Jännää kun on noin eteerisen vaalea nukke vasten realistisen syksyisen väristä taustaa, luo kivan kontrastin ja tuo sellaisen taianomaisen tunnelman kuvaan. Good job!

  Täytyy sanoa että olen painiskellut tuon "onko nukkeilu vielä kivaa vai tyhmää"-jutun parissa itse lähiaikoina paljon. Tuntuu että ihan taikaiskusta voi alkaa tuntua että "mitä hittoa mä oikein teen?" ja "miksi ihmeessä roikun jossain nukkefoorumeilla ja mitä järkeä tässä missään on".Sitten taas yhtäkkiä kaikki nukkeilussa onkin taas tosi kivaa ja nuket ihania. En itsekään tiedä mistä tämä johtuu...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! <3 *3* Alician peruukki on oikeasti ruskea mutta se koko kaamean kohtalon kun aloin suoristaa sitä kiharaa... en vain yksinkertaisesti tule minkaan muun kiharakuidin kanssa toimeen kuin moniquen ja nyt sitten pitäisi tilata uusi .. ehkä jouluna kenties : 3 ?

   Nukkeiluhaluttomuus vai miksi sitä olisi hyvä kutsua on kuin flunssa, tulee yllättäen ja lähtee huonosti tapauksesta riippuen : / Tai ainakin siltä se tuntuu nyt.

   Poista