maanantai 16. marraskuuta 2015

Yritys hyvä kymmenen


Hellou!
Viimeksi taisinkin mainita  niistä hartsikanta kuvista. Otin muutamat  sisätiloissa kun  ei tuo kosteus ulkoa mihinkään näytä katoavan.  Lähdin hakemaan  näiden kanssa  sellaista vanhan  runokirjan kuvitusta, mutta muokkausvaiheessa totesin että nope, näitä en lopulliseen kantaan laita mutta blogin puolella voin vilauttaa hylättyjä otoksia. Ensimmäisessä kuvassa Haave- tyttöni , taitaa olla eka kunnon täällä jopa hänestä.


Sitten seuraava uhri oli elikkäs  Halla. Hallan tarvitsisi kipeästi valkoisia  ripsiä mutta saamaton minä en ole saanut  niitä  hyviä ripsiä ostettua, sillä yhdet  jotka kimpasta tuli oli ihan hirveät kun Sanalle niitä kokeilin ensin laittaa niin päätin että ne menee suoraa mappi Ö'hön.


Ja viimeisenä pikku Sana kentauriponi, hänkin tarttee ne  ripset ja hieman muutamia muitakin juttuja itselleen. Otin kuvat myös muistakin tällä hetkellä olevista nukeista, niitä en  alkanut muokkaamaan mihinkään suntaan kun näiden 3 jälkeen olin jo päättänyt ettei  nämä käy. Samalla  yhden nuken naama alkoi morkkistamaan kun jotenkin  se ei vain sovi muiden joukkoon : / Kävin katsoon meikkipaikkoja foorumilta eikä vieläkään suosikkimeikkaajanit  ole avanneet  puotejaan joten eikai auta kuin  odottaa... tai  ehkä nyt voisi  alkaa itse harjoitteleen ?

Dollover

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti