perjantai 4. joulukuuta 2015

Luukku 4

Luukku 4!
Meinasi tulla kiire tämän kanssa kun olen yrittänyt joulusiivousta tehdä sekä toiminut järvenjään vartijana tämän  päivän. Kesken siivouksen  aloin kuulla puhetta suunnasta josta ei yleensä kuulu ja lähin kattoon että mikäs mikäs, yllätinkin sitten  5 poikaa pyörillä, hyvin ohuen järvenjään päällä. Hätistin  pojat pois lopulta sieltä ja otinkin yhteyttä sitten  tien toisella puolella olevan koulun rehtoriin joka  lupasi ottaa maantaina puheeki tämän  oppilaiden kesken. Noh eise mitään,  pari tuntia myöhemmin kuului taas ääniä siitä samasta suunnasta mutta hieman kauempaa, samat  lapsoset olivat jälleen  jäällä  ja taas  pääsin karjumaan että ei se jää kestä, taivas paikka siis tältä päivältä lunastettu.
Mitä kalenteriin taas tulee niin luukusta  löytyi lisää proppeja, tällä  kertaa takka. Toivottavasti Olaf ei sula nyt takan ääressä kun   omaa lumikuuro pilveä ei näy missään .

Huomiseen sitten taas, ja minä lähden jatkamaan siivousta  nyt  !
Dollover

EDIT:

Tämä  luukku jää viimeiseksi jonka aukaisen tänne blogin puolelle, koska kuulin tänään  uutisia   jotka tappoivat  minulta joulufiiliksen ihan tosissaan. Pahoittelen, mutta en vain jaksa  yrittää väkisin fiilistellä joulua juuri nyt tämän  enempää. Kiitos kaikkille jotka  jaksoivat  käydä  kurkkimassa tähän asti, tämän jälkeen  jatkan normaalia  bloggailua  niin kuin ennenkin.

4 kommenttia:

 1. No onpas höhliä poikia, kun tolla tavalla leikkivät heikoilla jäillä. Eivät ole tainneet pieninä nähdä sitä pikku kakkosen "Varokaa heikkoja jäätä"-pätkää!

  Ou nou, Olafkin taitaa olla vähän uhkarohkealla päällä X'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu mieli teki hakea pojat korvasta kiinni pitäen ja köyttää tuoliin kiinni ja laittaa parin tunnin '' varokaa heikkoa jäätä''- striimit tulille, etenkin kun samat sankatit pyöräilivät vielä kokonaisuudessaan järven päästä päähän vielä myöhemmin illalla.

   Poista
 2. Hei! Blogissani on sinulle haaste ^-^
  http://untavain88.blogspot.fi/2016/01/liebster-award.html

  VastaaPoista
 3. Minunkin blogissani on sinulle award! :)
  http://twiceasfancy.blogspot.fi/2016/01/liebster-award.html

  VastaaPoista