lauantai 22. helmikuuta 2014

Kentauri


Nyt  alkuun pienimuotoinen varoitus että kuvia on paljon ja niiden laatu vaihtelee  todella rajusti, osa kuvista on otettu  keinovalon kanssa seuraavana päivänä kun pian paketin aukaisin jälkeen lähdin  ystävieni  kanssa mökille enkä viitsinyt ottaa  mukaan sitten  ettei mitään tapahdu tälle :)

Elikkä tosiaan perjantaina kun olin töissä vielä, sain äidiltä viestin "Paketti on sängyllä" kiduin tunnin verran ja lähdin kotia ajamaan ihan hirmusen nopiaa.. tämän  paketin sekä Suomi vs Ruotsi pelin takia. Paketti oli tosi iso mutta tiesinkin jo syyn että miksi :3Elikkäs paketissa oli nukkelootaa vaikka vain 1 nukke :3 Tiesin tästä jo aiemmin mutta silti se hymyilytti itseä..ja saman väriset lootat tuli kuin ekallakin kerralla Lutsilta tilatessa ..Nyt on kuplamuovtit revitty pois ja  täs kohtaa jännittää aina eniten itsellä.Kuplamuovi tetris.. näistä kootaan sitten itse nukke 

Tämmöistä sieltä sitten paljastui.. varakäsiä ja muuta  mitä tilasin.Firmojen Free giftit on aina kivoja ja niitä odottaa kanssa jännityksen kanssa  että mitä sitä tällä kertaa tulee. No minä sain jälleen SD-pään.. moldia en ole kerennyt tarkastella, mutta  tämä on  jo toinen kerta kun saan SD-pään free giftinä Lutsilta. Ainoa asia jolla en tee mitään  ja sitten niitä minulle nakellaan, mitä tämä on :D? No kiitos Lutsille kuitenkin lahjasta.


Kaiken kuplamuovin alta sitten kuoriutui tämmöinen ihana luppakorva 

Sitten kun kaikki palat oli otettu muoveista niin kokosin tyttösen ja vaihdoin hänelle tilaamani varakädet. Käsien oli tarkotus myös mennä Mei'n käyttöön, mutta Lusin hartsi on nykyisin niin pinkkiä ja erin sävyistä että eihän ne menny viereenkään. Myös  käsistä on tehty paljon sirompia kuin ennen ja kroppassakin oli uusi jointitus.


Tässä nyt sitten nähdään käytännössä mikä se satulahame viritelmä oli :D Ihan hyvältä näyttää.
Tätä olen odottanut tämän tytön kannalta eniten. Lorenan ja tämän uuden tytön välille on suunnitellut pienimuotoista suhdetta ja odotan innolla että saan tytön valmiiksi ja pääsen näiden kahden suhdekiekuroita kuvailemaan. Mutta sanotaan nyt jo että Lorena se tämän suhteen herkkänainen .. jo ihan perusluonteen takia :DKokoamis  manuaali vai mikäs lie olikaan. Tismalleen samanlainen  kuin se aikaisempikin mikä tuli Mei'n mukana ja  sitten muutama kuva .


Luottokortit valtaa alaa nukkejen parissa, näin jollakin toisellaki firmalla tämmösen luottokorttti tyylisin aitoustodistuksen.


Ja tähän loppuun sitten "Kaikille jotain" tyylinen kuva jossa kukin esittelee mitä sai :3 Ai sai uudet silmät, jotka sais olla hitusen tummemmat mutta antaa olla nyt. Mappela sai viimein itselleen uudet kädet ja esittelee uutta paitaa myös sitten. Myös Mei'n päällä on uusi paita ja Taichi sai uuden peruukin.. jota tosin alan napsiin jossakin välissä saksilla :3

Kuvailen paremmin uutukaista  kunhan kerkiän.. nyt on alla semmonen viikonloppu että mehut on täysin poissa..

Dollover

2 kommenttia:

 1. IIIH kentaurii, onnea<3 Erittäin soma neiti, odotan innolla, että mitä tämän tytön ja Lorenan välille muodostuu c:
  Kentaurisi muistuttaa noissa muutamissa kuvissa erästä ystävääni, kun hänelläkin on tuommoiset erittäin pörröiset ja kiharat hiukset. > u < Tykkään myös valtavasti Ai'n uusista silmistä, rakastan pupillittomia simmuja! ; _ ; Niistä voi kyllä tosin luulla, että nukke olisi sokea (ainakin mie erehdyn joskus luulemaan :o ), mutta rakastan just semmosia "tyhjiä" katseita~ > 3 < Sininen väri sopii muuten Mappelalle hyvin, ja Taichin uusi tukka on söpö~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :3 Jotain vastakohta asetelmaa on tyttöjen välille tulossa..tuo mohair tukka on niin ihanan pehmeää höttöä että pidin siitä jopa enemmän kuin tuosta pitkästä tukasta :D Ja pupillittomat silmät on jotain aivan ihanaa..rakastan niitä ylikaiken ja yhet mulla on viel jemmassa mut ne menee sit Fleurille ;)

   Poista