sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Tilauksia ja käsitöitä


Tämän olisi voinut päivittää samaan eilisen kanssa mutta huomasin sen vasta jälkeenpäin enkä jaksanut ruveta muokkailemaan.
Eli Lutsin  kentauri tilaukseni on vihdoinkin lähetetty! wihihihihhi! Olen juossut hullun lailla seiniä ympäri ajatuksesta että ensi viikolla se mahdollisesti sitten on minun käsissäni! Ja mika parasta.. tuo tila on päivitetty ilmeisesti 14.2, koska viikonloppuna posti ei kulje ja tiloja ei päivitetä.. ystävänpäivän nukke siis tulossa :D


Nyt kun on  tyttö on tulossa niin hullun lailla ompelin tänään hänelle vaatteita ettei tarvitse olla alasti. Jännittää vähän tuo uusi Lutsin tissikroppakin että miten se sitten istuu minun kädessä :)
Anteeksi  huonolaatusista kuvista, näistä paistaa minun hyperaktiivisuus nyt niin läpi että kädet tärisi kuvaa otettaessa.


Tästä oli alunperin tulossa hame mutta se muuttui sitten tuollaiseksi satula jutuksi, ihan kiva vaikka tuskalla kaavoja väänsinkin hametta varten ja sitten se  kuoriutuukin ihan erinä.  Ehkä se toisaalta oli parempi


Sitten ihan perus hame  kaikille tytöille käyttöön , minulla on toinenki tän tapanen joten pääsee tytöt  samistelemaan.


Sitten tuhosin myös yhden kukkakimpun ja tein siitä hieman kämäisen olosen pannan  tälle tytölle joka kovasti nyt tykkää tuosta Fleur nimestä.


Kukat loppu kesken ja Tiimaria ei enään ole.. mikäs eteen nyt sitten.


Ja nyt sitten ihan  random aiheeseen. Tilasin eilen  itselleni  valmistujaismekon, tämän  kyseisen yksilön taivaansinisenä, en tiedä mikä sininen buumi minulla nyt on mutta sininen tuntui jotenkin siltä että se sopii :) Hinta ei ollut mikään  suuri  ajateltuna sitä että seon räätälöyty ja  tuollainen kunnon illallismekko vai miksi näitä nyt kutsutaankaan . Mutta ehkäpä tämä nyt riitti  tälle illalle.

Dollover

4 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita ja ihana tuo kukkapanta :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :D Oli kivaa leikkiä pitkästä aikaa ompelijaa vaikka siin on viel paljon kehitystä tarvittavana.

   Poista
 2. Rakastuin tuohon satula-helma-asiaan c: Erikoiset vaatteet ovat parhautta<3 Miulläkin käy toisinaan sillä tavalla, että oon esim. ompelemassa tavallista hametta, ja sitten tulee semmosia ajatuksia että "hei, ehkä tästä vois sittenkin tulla jsk tai korkeevyötäröinen hame! :D". Ihana myös kuulla, että Fleur on mielestäsi hyvä nimi neidollesi~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siit oli tarkoitus tulla korsettihame mutta jotenkin se nyt vaan lipsahti sit tommoseksi ihme satulahamejuttu mikälie :D Onpahan kaavat sitten valmiina jos näitä haluaa tehtailla lissää tuolle ponipepulle sitten...ihanaa kuulla etten ole ainoa jolta ajatus karkaa!

   Poista