tiistai 31. maaliskuuta 2015

Myöhäistä joulumieltä

Mioo!
Urakka  postaukset jakuu, sillä haluan nämä vanhatt matskutt pois alta   :3
Niin,  joulun aikaan tuli tilattua  vähän  joulumieltä kaverin kanssa, tämä '' joulumieli'' sisälsi  kenkiä, silmiä, craftaus matskui, vaatteita ja sitte aivan viimeisenä peruukit. Sai kaiken kerralla sitten tässä kuussa kun viimeiset puuttuvat itemit eli peruukit  saapuivat vihdoin monen mutkan kautta suomeen ja tässä yläpuolella näkyykin Mei uudella tukallaan sekä silmillään.
Rakastan yli kaiken  näitä  uusia silmiä  <3 Ne ovat ihanan yksityiskohtaiset ja vaikka alussa tuntuivat liia kovilta tytön päähän  niin nyt ku ole tottunutt niin en vaihtaisi enää <3Yukiian päähän  päätyivät nämä silmä jotka olivat liia ''isot'' tuolle minun pikkuselle maaoravalle, Fiorellalle, hän jäi myös ilman uutta peruukkia koska hänelle tullut peruukki oli sd -kokoinen.. ja en viitsinyt kaveria laittaa enää tappelemaa Lichtin kanssa  enää muiden  vaikeuksiemme jälkeen.Fleur sai  oman  täysin  mintunvärisen  peruukin kaverin kanssa tehtyjen vaihtojen kautta, aivan kuten Lorenakin ja hänen vanhatt pupillittomat silmät vaihtuivat näihi  tiukan katseen silmiin .

Ja kuten mainitsinkin, Myös Lorenan peruukki vaihtui ja tilalle tuli tämä vaaleampi versio joka on oikein ihana  hänellä, tykkään paljon enemmän tästä kun tulee pehmeämpi olemus. Silmät vaihtuivat sitten tarkkaavaisempiin yksilöihin ja näitäkin rakastan yli kaiken. Tilasin myös  3paria  näiden lisäksi mutta,  kahdesta en huomannut ottaa kuvia ja nyt kun kirjoitan, niin olen epähuomiossa unohtanut näköjään ottaa kuvat Ai'n uusista silmistä sekä peruukista. No ei mahda mitään  sillä pian neki kuitenkin tulee esiteltyä :)

Ja sitten suosikki asiaani mikä nukeille  tavaran hankinnoissa  tulee : KENGÄT <3
Ostin suomalaiselta Dollheart välittäjältä nuo  kolmet ylimmät kengät, kun vihdoinkin oli mahdollista ostaa ihania sd-korkkareita <3  Ne saapuivat ennen tuota kroppaa ja sitten nämä alimmat tulivat  kropan mukana .
Ja sitten lisää kenkiä  mutta tällä erää  MSD/YOSD koossa. Nämä tulivat joulumieli paketissa kaikki, nuo valkoisett kengät olivat  kaverin kanssa swapatut.  Nämä alimmat ovat ensimmäiset YOSD kenkäni ja livenä ne ovat jalassa aivan ihanat  Fiorellalla, ja luulen että  hän tarvitsee nyt sitten  lisää kenkiä eri väreissä kerta muillakin on. PLUS eihän siihen mennyt kuin vuosi ennenkuin  sain aikaiseksi hommaa hälle ne ekat kengät xD ...HUPS.

Ja sitte random fakta tähän loppuunn.. 19 paria kenkiä! OMG niitä  on jo pieni armeija ja silti tarvitsen lisää >:3


Dollover kuittaa nyt  muuta jatkaa pian ^^


2 kommenttia:

  1. Oiii niin paljon ihania kenkiä! Varsinkin nuo sydänkorolliset. :3 <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Dollhearttin kenkiä kaikki kolme : 3 rakastan tota firmaa yli kaiken joka suhteessa ;__; <3

      Poista