tiistai 28. huhtikuuta 2015

KinuskikissaMioo!
Tosiaan, tässä vähän aikaa sitten saapui tämä  tilamaani pää  sen  sadollin kropan kaveriksi. Samana päivänä tuli myös Maarun järjesttämä Dollmore-kimpan tavarani mitä tilasin.

Olen niin  onnellinen tästä  tytöstä, vaikka  hänkään ei ole vielä ihan täydessä terässä. Meikkiin hän on  lähdössä  kyllä ystävälleni  joka ihanasti  tarjoutui  tekemään meikit,  7 meikittömälle päälleni. Ja  kyllä näitä  on kertyny  hieman tässä :) Minun pitäisi kiinnittää hänen korvansa vielä niin päästäisiin  vähän lähemmäs lopullista ulkonäköä. Tytön nimi on Alicia ja  hamollisesti hän makeisten ja leivonnaisten jumala. Hän  pitää  kahvilaa kotonaan   sivutyönä  ja  öisin hän leipoo ja kokeilee ihmisten keksimiä reseptejä ja  '' parantelee'' niitä mahdollisesti.

Sain tietoon ensimmäiset veronpalautukseni  ikinä ja sillä summalla  ajattelin kotiuttaa toisen sd-naisen Alician kaveriksi . :3 Mitäs suunnitelmia teillä on veronpalautuksille ?

Siten vielä pikku-ilmoitus...
Vaikka pyhästi vannoin Sanan jälkeen, ettei minulle tule enää yhtään YOSD- kokoista nukkea niin hups hei.. Tänne on tulossa Soomin Silky sekä Lucky :) Silkyn  osamaksu on  4/4 joten se tulee pian kotiin. Lucky sen sijaan ei kotiudu vielä hetkeen  sillä maksu on 1/4. Mutta nyt täytyy sanoa että  tämä alkuvuosi on ollut kyllä hyvin nukkeisa ^^


Dollover

2 kommenttia:

 1. Aivan ihana neiti!! ^3^
  Onnittelut tulevista pikku soomilaisista! Itsekkin haluaisin luckyn. Odotan soomilta pupu necya ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sooomit on tempassu mukaansa nnyt jostain syystä :D innolla odotellaan kyllä täällä etttä pääsee ompelemaan!

   Poista