sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Ostoslista

Kuloft:in tuoteet  mitä haluan


Heippa, Doll tässä !
Viime viikolla  minulle kotiutui pikkuinen skorppiooni tyttönen jonka nimeksi tuli Halla. Hallan Esitttelen paremmin kunhan saan kunnon kuvat otettua, sillä  nyt hänestä on vain muutama kännykkä räpsy jotka on upattu naamakirjaan vain. 

Halla tulee saamaan unisiskonsa   2kk päästä, kun tässä kuussa maksoin 2/4 osamaksun soomin luckysta :) Luckyn nimeksi tulee Haave.

Ja  koska  en juurikaan omista  petite kokoisia vaatteita, niin  tein sitten Kuloftille ostoslistan, mitä tulen tarvitsemaan näiden kahden  kanssa.  En täysin osannut päättää molemmille vain yhtä mekkoa   joten listaan tuli  sitten 4 mekkoa yhteensä xD hyi minua.. mutta tuskin tilaan kerralla  näitä, toden näköisesti 2 osassa sittten kun   on sen aika.  Sillä välin minun  oma tekemät  vaatteet kelpaa ihan hyvin  ^^

Mutta nyt nukkumaan --> Kello on 0.37 ja väsyttää
Dollover

2 kommenttia:

 1. Uuh itsekin olen himoinnut Kuloftin mekkoja pikkuisilleni. Löysin kuitenkin vielä paremmin omille nukeilleni sopivat yhdestä toisesta Etsy-kaupasta, jotdn Kuloft saa jäädä odottamaan lisäbudjettia. Olisi kuitenkin ihana nähdä näitä kukkaunelmia nukkejesi yllä!
  Ja kiva että olet saamassa Luckynkin! Olen nähnyt sen livenä kaverillani ja se on oikein soma sculpti. :) Ja sininen sopii varmasti oikein hyvin liilan skorpparisi viereen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Seon ihana <3
   Etsy on jännä paikka, sieltä löytää vaikka mitä , tosin mie tunnun löytävän vain nämä suosituimmat/kalleimmat kaupat aina XD. Minkäs näköistä mekkoa sinun tyttöset on saamassa : 3?

   Poista