lauantai 30. toukokuuta 2015

Ai


Heippaa !
Kauhia kiire ollut minulla tällä viikolla kevään valmistujais juhlien järjestelyissä, koska äitini  leikattiin puolitoista viikkoa sitten ei hän  ole vinut olla täysipainoisesti pukoissa  joten  juhlien järjestely jäi minulle, Toivottavasti veljeni ja isäni arvostaa  tätä  efforttia minkä  olen heidän juhliinsa puskenut !

Kuitenkin, vaikka  kiirettä on ollut on nukkejen kanssa keretty myös vähän toimia. Vaihdettiin nimittäin kaverin kanssa nuket päikseen ja  ainakin itse olen hyvin onnelinen tästä vaihdosta <3
Vaihdossa minulta  rakkaan Ai'ni  edellinen moldi D.o.D Bee-a ja vaihdossa  tuli Ai'n uudeksi kuoreksi Minifee Lishe.  En ottanut  paketin avaus kuvia kun aukaisemisen taso oli tyyliä rabies-kurre , paketti auki ja  takaisin hommiin  joten siitä  saapumisesta ei ole kuvia.

Mutta otin kyllä myöhemmin kuvia nykyisestä Ai'sta  ja tässäpä ne olisivat.

Ja  koska Ai'n moldin muutos tuli näin '' yllättäen'' niin joudun kuvaamaan  nukketarinani ensimmäisen osan uudelleen.  Kuvasin vähän aikaa sitten sen enkä kerennyt postata   sitä ennen   moldin vaihtoa. Joten  jaetaanpa ekstrana nyt osa kuvista .Nothing to wear
Tässäpä nämä olivatkin sitten,  nyt vain uudelleen toteuttamaan  tämä  kun aikaa sille löytyy 
^^
Dollover


ps.  otin puhelimella kaverille kuvia koska  Fleur'in ilme on  niin   xD Takan päällinen on Fleur'in pyhä kolo jonne Ai nyt tunki ..


''Get lost  or i will push  you into the flames.. ''
4 kommenttia:

 1. Söpö tyttönen, ihananvärinen peruukki hänellä! ^^ Ihanasti järkätty kenkiä ja vaatteita tuohon nukkekokoiseen hyllyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Tämä hylly oli kyllä löyty ja tarkoitus olisi väsätä lisää hengareita jotta kappi ei näyttäs niin tyhjältä ^^

   Poista
 2. Ihana pastellipläjäys tämäkin tyttö :) Ja tuo pieni sydän huulessa on ihan piste iin päälle! Sekä nuo pääsiivet! Kateeksi muuten käy tuon nuken vaatekomero, ei ole minulla itsellänikään noin monia ihania kenkiä.
  Ps. Onko mahdollista käyttää vasenta tasausta perustekstissä, koska pidemmässä tekstipätkässä silmät väsyvät kun joutuu lukemaan keskitettyä? Lainauksissa ja lyyrikoissa jne keskitetty toimii, muttei ihan kertovassa tekstissä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooh hyvä kun mainitsit asiasta ! En ollutkaan itse ajatellut koko asiaa tuon tasauksen suhteen, otanpa huomioon tuon ensikerralla!

   Pastellit tuntuu jotenkin omalta jutulta, olen yrittänyt tummenmaa hahmoa mutta se ei tuntunut omalta enää sitten :/ mikähän lie tämän aiheuttaa .. Ja kengät ovat kyllä nyt minun heikkous! Kaikki eivät edes mahtuneet tuohon ja lisää on tulossa XD

   Poista