perjantai 5. kesäkuuta 2015

Selitys

Heippa!
Tarinaa pukkaa taas,  nyt kun on  into päällä ja tunnen jääneeni pahasti koukkuun tähän hommaan niin miksikäs sitä  sitten hidastelemaan  ^^ ?
Hetken kuluttua  oli Mei   kattanut pöydän täyteen erillaisia  herkkuja, hän kun ei ollut  varma mistä Ai piti joten koki hyväksi ideaksi kattaa  useampaa sorttia.


Mei asettui tuoliinsa istumaan, hän  oli nyt valmis kuulemaan hänelle esitettävät kysymykset sekä kuulemaan  vastaukset omiin kysymyksiinsä jotka velloivat  koskenlailla  hänen mielessään.


''Eh, tuota  mistäs sitä nyt alottaisi, en ole kovinkaan hyvä selittämään asioita. Muttta luulenpa että helpointa olisi aloittaa  siitä että olet kenties huomannut etten ole ihan täältä päin , tuollainen tavallinen ihminen kuten sinä..ei millään pahalla te ihmiset ootte ihan  jees mutta kovin tylsiä ''Heleä ääninen Ai kajautti ilmoille ilmaan minkäänlaisia ujosteluja.
''Ei se mitään..  minuun verrattuna olet  paljon '' kiinnostavampi '' varmasti...'' Mei huokaisi, mutta ei loukkaantunut Ai'n sanoista, sillä tottahan se oli tavallaan.


''Noh hyvä että ymmärrät, olisi kamalaa jos olisin loukannut sinua jo nyt..mutta asiaan ! Kuten jo mainitsinkin etten ole ihan täältäpäin, ja etten ole  ihan normi ihminen kuten sinä.  Koko nimeni on Ai Amoriet, Amorin tytär ja näin ollen olen yhdenlainen jumala...perin isäni kunhan ukko potkaisee tyhjää  '' Ai'n  naurahti pienesti kertoessaan isästään  hieman sopimatttoman vitsin, hän ei kuitenkaan välittänyt siitä oliko se ollut sopivaa vai ei sillä pahemmin hän ei isäänsä nähnyt.


Mei oli kuunnellut hyvin tarkasti ja yritti painaa  mieleensä kaiken tiedon mitä hän Ai'sta sai selville. 
''Olet siis jumala..ja olet rakkauden jumalan lapsi...Miksi sinä olet täällä ? Oletko kenties töissä tai jotain sellaista ?'' Mei uteli  hyvin kiinnostuneena.


Ai hymähti pienesti ennekuin päätti vastata kysymys tulvaan. ''Fiksu tyttö ihmiseksi, mutta eheeei, en ole töissä täällä, minun hommiin ei  kuulu hyppiä teidän maailmassanne ei ollenkaan, seon teidän omien  jumalien hommaa hoitaa tämä puoli ulottuvuuksista '' Ai  naurahti ja ojentui ottamaan  teekuppiaan pöydältä . 


'' Olen täällä koska minut lähetettiin teidän maailmanne, tarkoitukseni  on löytää eräs hyvin tärkeä henkilö, jonka  uskomme olevan tässä ulottuvuudessa'' Ai siemasi teetään ja piti pienen tauon.
''Maailma josta minä tulen tarvitsee  häntä, ellen löydä  niin nykyinen kuningattaremme mestaa loputkin kansastaan mukamas pettureina. Latva laho sorsa koko nainen sanon minä '' Ai laski katseensa teehensä ja hetkeksi tulikin ihan hiljaista.


Mei järkyttyi  pienesti kuullessaan tästä  hirviö kuningattaresta jollaisista hän oli vain  lukenut  useita kirjoja. ''Ohhoh..tuota saanko kysyä mikä hänet on ajanut siihen pisteeseen.. ja miksi sinä etsit jota kuta ? Miten tämä joku voisi auttaa ?'' Mei pohti mielessään nyt  erillaisia scenaarioita jotka muodostuivat mitä enemmän Ai hänelle kertoi.


Ai huvitui pienesti  nähdessään Mei'n innostumaan kertomastaan. Kukaan muu ei ollut koskaan ottanut häntä niin tosissaan kuin tämä tyttö. '' Se nainen on täysi hullu, mutta kaikki lähti siitä kun hänen miehensä vaati päästä valtaan, mutta meidän maailmassamme  kruunun perii keskimmäinen lapsi  ja Soren oli perheen esikoinen. Joten  hän murhasi perheensä sekä sen hetkisen palvelusväen. Mutta jätti henkiin pikkusiskonsa joka ei  tiedä tänä päivänäkään asiasta  sillä  hän on täysin aivopesty. Mutta.. on kuultu huhuja että  Soren epäonnistui  murhapuuhissaan   hänen toisen sisarensa kohdalla, siis tämän keskimmäisen.  Kerrotaan että linnan papit  ja papittaret lähetttivät  tämän turvaan tänne juuri ennen kuolemaansa.'' Ai otti jälleen kulauksen teestään ja hiljeni.


'' Miten tämä kaikki liittyy siihen naiseen ? Minusta tuo Soren kuullostaa enemmänkin siltä pahalta '' Mei pohti ääneen.

''Uskotaan että  Sorenin vaimo, Amana oli kaiken takana. Soren oli ennen tätä tapahtumaa hyvin hellä ja tunnettu ystävällisyydestään.  Sitten hän nai Amanan ja kaikki meni pilalle. Nykyisin tosin Soren on pelkkä nukkehallitsija jota harvoin näkee vaimonsa rinnalla. Amanan toimesta nimittäin on revitty yksisarvisten kyliä raunioiksi ja kaikki yksisarviset ovat teurastettu maanpäältä, hyvin harvat eloonjääneet  piileskelevät tälläkin hetkellä. Ja vain siksi että  Amanan  hoviennustajat  kertoivat että yksisarviset autttavat  kukistamaan hänet'' Ai huokaili nyt hyvin  kiukkuisen oloisena.


''Ihan hirveää....olen lukenut useita kirjoja  julmista  hallitsijoista  mutta ne ovat olleet vain satuja, mutta nyt kun sinä kerrot että  näin todella tapahtuu, se saa minut surulliseksi'' Mei  nappasi  keksin  pöydältä ja iski hampaansa siihen jotta saisi vähän  muuta ajateltavaa. 

'' Toivoisin  itsekkin että tämä olisi vain julma satu mutta ei '' Ai tuhahti. '' Siksi  olen nyt täällä, minun tehtäväni on löytää tämä  kruununperillinen joka  on oikeutettu kruunuunsa ja että hänen löytymisensä myötä  Amana ja Soren syrjäytetttäisiin. Niin tulisi taas rauha meidän maailmaan '' Ai siemaili teetään  puheensa lomasta ja katsahti pöydällä oleviin kekseihin .


''Nyt ymmärrän miksi olet täällä, mutta sitä en ymmärrä miksi minä näen sinut ?  Sinähän  kerroit että minun tai kenenkään muun ei pitäisi nähdä sinua ?'' Mei  uteli nyt ja  lähinnä pyöritteli  keksiä kädessään.

''Sitä minä aioin kysyä sinulta, minulla ei ole varmaa tietoa mikä aiheuttaa sen että näet minut, mutta   tämä on nyt  tosi hatara epäily, ehkä  vain olet herkempi vaistoamaan asioita  kuten esimerkiksi lapset tai eläimet ? Tai ehkä uskosi  meihin '' satuolentoihin '' vain on niin luja ? Kuka tietää  nämä ovat vain arvailuja. Mutta  niin kauan kun näet minut toivoisin että  pitäisit minut salassa,  ihan vain sun kannalta, saattavat muut  kato aatella että oot sekasin  tai vähintään vetänyt   jotain häiritsevää kuten herneitä'' Ai'n ilme vääntyi pieneen virneeseen  ja nyökkäsi Mei'lle.'' Tottakai, pidän tämän salaisuutena kuten tahdot, mutta mitä sinä juuri sanoit ? Vetänyt herneitä ? Eiväthän herneet  tee mitään  pahaa vaan ovat terveellisiä ja kesäisin tuoreena  ihan hyviä''  Mei naurahti, häntä huvitti Ai'n  herne vertaus.


''Herneet ovat  vihreitä  piruja joita  syömällä ihmiset sekoaa ja   näkevät  kaikenlaista hassua, trust me  olen kokeillut eikä ollut  sen arvoista, näen vieläkin painajaisia kengistä ja siipiäni kuumotti viikon sen  kokeilun jälkeen..kaikkea sitä  syötetään lapsille ja ihan laillisesti !'' Ai hieroi siipiään hieman loukkaantuneen oloisena.


''Luulen että teidän herneenne vaikuttavat  erillailla kuin meidän.. mutta Ai, kaiken kuulemani jälkeen tahtoisin vielä kysyä että haluaisitko sinä jäädä asumaan luokseni siksi aikaa kunnes  olet saanut tehtäväsi suoritettua ?'' Mei kysyi hieman ujostellen.


'' Hmm.. Talosi on  kyllä melkoisen mukava joten miksipä ei, kai seon parempi asua täällä  kuin  pummia  satunnaisesti ihmisten kodeissa, jos kerran haluat minun jäävän niin suostun pyyntöösi mielihyvin, Mutta jotta jään  niin lupaathan  että kaapista löytyy  ruokaa ja etenkin näitä keksejä '' Ai oli pöydältä napannut keksin  ja  oli nyt ihan hurmiossa Mei'n leipomiin kekseihin.


''Hahah.. olen semmoinen leipovahiiri että tulet varmaankin hukkumaan  herkkuihin, nyt kun sain sinusta koemaistajan  ja neliöiden jakajan tähän isoon taloon '' Mei naurahti lempeästi.

''Passaa yrittää, vaikka olen siro niin minuun uppoo pien kylällinen tavaraa ihan ongelmitta, mutta  mistä neliöistä puhuit ? Ei täällä näy  neliöitä..'' Ai  vilkuili ympärilleen etsiessään neliöitä joista Mei juuri oli puhunut.


''Ei mitään..mutta tervetuloa asumaan   Pitsikulmaan, asetu kaikessa rauhassa   ja ole  kuin kotonasi '' Mei hymyili ja ojensi kätensä  Ai'ta  kohti kätelläkseen. Ai näytti hetken   hämmentyneeltä mutta nousi  sitten seisomaan ja ojensi kätensä epävarmasti  kätttelyyn.''Outoja tapoja teillä täälläpäin..'' Ai hymähti ja puristaen tiukasti Mei'tä kädestä  


Mei nousi seisomaan ja toi kätensä  Ai'n olkapäälle nähdessään ettei kättely ollut Ai'lle tuttua. '' Ehkä voin opettaa sinulle meidän tapojamme ja sinä minulle teidän '' Lempeä hymy Mei'n kasvoilla levisi.

''Varmasti'' Ai naurahti  ja haukotteli sitten makeasti. '' Se taitaa olla  nyt parempi mennä nukkumaan vieläkun omat  jalat kantaa'' Ai sai sanotuksi   haukotuksen välistä.

''Totta, näytän sinulle pedin  ja huomenna saat valita minne  halut asettua'' Mei  ohjasti Ai'ta   huoneesta toiseen ja oli nyt hyvin mielissään uudesta ystävästään.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti