maanantai 8. kesäkuuta 2015

OstoksiaHeippa  taas !
Eilen illalla  mietiskelin että mitä minulta puuttuu proppi-osastolta ja tulin siihen tulokseen että kokonainen teesetti. Huomasin nimittäin kesken kuvatarinoiden kuvauksen että perkele,  osa setistä oli mennyt  hukkaan kuten esimerkiksi  teekannun  kansi. Kävin läpi kaikki setit jotka omistin ja kaikista puuttui juurikin tuo kansi! Mihin ihmeeseen neon voineet mennä? En käsitä.. tämä menee  nyt samaan kategoriaan kuin : sukan toinen pari,  pinnit ja pampulat!

Kävinkin sitten tänään mutkan Halpa-hallissa ja Tokmannilla  Tampereen säästötexissä  kattomassa näitä samoja settejä mitä mulla on ennestään mutta eihän siellä tietenkään ollut  niitä  enää myynnissä. Mukaan tarttui kuitenkin kaikkea muuta sittten sen sijaan :''D


Tamppiksesta mukaan lähti, tuo lasinen  kippo, jonkinsortin  rauta häkkyrä/tuoli-asia. Myöskin fimoa ja muuta askarteluroinaa  siinä  ohessa sekä peuransarvet modattaviksi nukelle.

Mutta sitten kun pääsin Halpa-halliin niin sieltä löyty vielä lisää kamaa mitä oli ihan pakko saada. Tämä valkoinen lipasto oli paljon kivempi kuin ne mitä katselin tamppiksessa vaikka siellä olleet eivät yhtään huonoja myöskään olleet. Sitten tarttui  myös koristetyynyjä ja tuo penkki ! Se oli rakkautta ensisilmäyksellä ja kun sen avaa sen sisältä löytyy lokerikko  sekä peili. Ja huomasin myös että toimii kans kaappina jos on tarve ! Ja sitten viimeisenä ostoksena  löysin kynsiosastolta lisää noita puteleita joita minulla olikin jo. Kysessä siis kynsikoristelutuotteita mutta minulla nämä menee Ai'n keitoksiin koska olivat söpön nukkekokoisia.

Materialismi onnea  siis tällä erää proppien muodossa :3 Onneksi Lutsin kimppa kilahti suomeen ja sieltä pitäisi tulla minulle sitten peruukkia, mangeettaja ja ripsiä.. Tosin näitä ootellaan hetki sillä kaverillani on meikissä  Hallan, Yukiian , Lorenan sekä Alician päät  ja hän lähettää kimppa kamat sitten siinä samalla kun päätkin.. plus häneltä ostamani 3 paria kenkiä, vaatetta XD Hups ! Noh kuitenkin, pakko mainita vielä että odotan todella innolla näitten tyttöjen päitä takaisin  ja etenkin Yukiian.. raukka saapui keväällä 2014 eikä vieläkään mekkiä.. paitsi nyt ! Sitten kun vielä saisin lähetettyä Sanan ja Ai'n päät niin olisi elämä  taas malillaan eikä kukaan olisi '' naamaton ''.

Mutta nyt takaisin  pääsykoemateriaalien pariin ! 10.6  klo 12  ...lähenet liian nopeaa.

Dollover


4 kommenttia:

 1. Kivoja ostoksia olet tehnyt! ^3^ Pitäisi hankkia pitkästä aikaa taas itsekkin proppeja.
  Neidillä on aivan ihana hame. Bongasin aikaisemmissa kuvissa hänellä tutun pinkin hameen jonka olen valmistanut :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Propit on kivoja, yhtä kivoja melkein kuin nuken kengät :D
   Se karkkihame päätyi minulle kun tehtiin kaverin kanssa tavara vaihtoja keskenään : 3 ihana on vaikkaki hyvin lyhyt msdelle xD Noh kunhan sana tulee kotia niin on sillekkin sopivankokoinen käyttäjä!

   Poista
 2. Awww aivan liian ihania proppeja kaikki >3< Tuollaisia löytöjä tekee kyllä aina mitä ihmeellisimmistä paikoista!

  Paljon tsemppiä pääsykokeisiin, toivottavasti menee nappiin! ^3^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. IKR! Ennen ttiimari oli paras paikka lipastojen hakuun mutta nyt sisustuskrääsäpuodit /kukkakaupat on noussu mun suosioon :D Kiitos paljon, koe on nyt ohi ja voi jessus kuinka vaikea se oli! Kaikkeni annoin ja ensikuussa ratkeaa pääsenkö kirjoille !

   Poista