lauantai 4. heinäkuuta 2015

Meikkejä ja uusi perheenjäsen


Heipä hei!
Viime viikonloppuna   kävin mutkan helsingissä kaverini luona samalla kun hain koiranpennun sieltä  suunnalta. Nyt on Halla valmis ja hänelle tarvitsee enää lisätä valkoiset ripset  kunhan vain saan jostain, mutta ainakin hän on ny toistaiseksi valmis.

Yukiia  myös valmistui ystäväni käden alla ,  samoten kun 2 muuta päätä, Alicia ja Lorena. Heistä en kuitenkaan kerennyt ottaa vielä pikanäpsyjä  koska tämä pikkuruinen koiravauva vie niin paljon aikaa ja huomiota. Yukiia kuitenkin on nyt ensimmäistä kertaa täysin valmis ja siihen ei mennytkään kuin vuosi koska neiti on seikkailut hoidossa ja  vaikka missä muualla. Toivottavasti saisin aikaiseksi ryhmäkuvaa nytten sitten kun saan vielä meikkiin 3 jättämääni päätä takaisin ja  sitten Haaveen vielä kotiin oletettavasti ensiviikolla . Yukiialle  muuten pitäisi kiinnittää vielä ripset mutta minulla ei ole liimaa siihen hommaan : /  Pahoittelen myös että nukkerintamalla on nyt sitten vähän aikaa hiljaista, mutta koiravauva  tarvitsee aikaani enemmän kuin nuket.

_________________________________________________________________

Tästä kohtaa alkaa  uuden perheenjäseneni tulopostaus. Kyseessä on koiranpentu ja ymmärrän hyvin mikäli tämä osuus ei kaikkia kiinnosta  niin paljon :)

Kuvien laatu hyppii rajusti koska kaikki kuvat on otettu puhelimella.


Torstaina 25.6.2015 varmistui  että tulisin saamaan ensimmäisen täysin oman koirani kaveriksi asuttamaan kaksiotani. Seuraava päivä menikin Mustin ja Mirrin kaupassa/ Ikeassa hommaten tarvikkeita tulevalle pikku pojalle.


Lauantaina sitten  lähdettiin äidin kanssa  kohti Helsinkiä, itse en halua ajaa siellä joten pyysin äidin varakuskiksi  ihan oman mielenterveyden takia
Kävin matkalla poimimassa kenteurilapsosen eli Sanan kyytiin, Sana jäisi vantaalle meikkiin tämän reissun aikana.


Matka on pitkä ja tässä kohtaa olimme  ajaneet jo noin. 300km,  kokonaiskilometrit  reissulle olivat 1731km.

Illalla kuuden aikaan sitten  itiksen pihalla sattuneista syistä  raha vaihto olomuotoa ja niin Ruu  siirtyi minun omistukseen. Ruu on rodultaan Villa Havanna  näin nokkelasti elikkä ruun Isä oli  villakoira ja  äiti bison havannais/spanieli.  Ja Ruu on syntynyt 13.4-2015.
Matka meni suurimmaksi osaksi Ruulla nukkuen mutta 100km päästä  maalia rupesi iltavillit pukkaan päälle ja  ankka saikin kyytiä.

Tähän  loppuun vielä muutama video, toivottavasti niistä saa selvää kun en ole bloggerin kauttaikinä jakanut videoita.  


Dollover

6 kommenttia:

 1. Halla ♥ Tosi nätti meikki, valkoinen ja pastellisuus toimii ihanasti tuon liilan hartsin kanssa~ Saa nähdä tuleeko forever kaduttua kun ei Silkyä/Yarnia tullut aikoinaan Soomilta tilattua >.< Saa Haave uuden ystävän sitten ensi viikolla ;3

  Ruu on kyllä aivan valloittava tapaus nyyh ;___; Ja niin ihana nimikin~ Ihmisten lemmikkejä on mukava nähdä aina nukkejuttujen ohella, joten toivottavasti Ruusta tulisi lisää myöhemminkin c: Olisi mukava seurata pikkuisen kasvua jne.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kiitos, silky on kyllä kiva moldi ja ainahan sen voi hommata jälkimarkkinoilta joh oikein halu iskee :3! Ruusta voin kyllä jatkossakin kirjoitella kun tuo monni on nyt jo hieman kasvanut ja saanut lisää luonnetta.

   Poista
 2. Ihana Ruu! Oon samoilla linjoilla Safirin kanssa; Ruun touhuja olisi kiva seurata nuketuksien ohella :3

  VastaaPoista
 3. Onnittelut koiranpennusta! Näyttää oikein suloiselta tapaukselta :3

  VastaaPoista