maanantai 26. lokakuuta 2015

Listailua


Hola Hola~
Eise  vanhuus  tule yksin häätyy   minunkin myontää tämä nyt, eilen täytin 20-vuotta  ja tarkoituksenani oli käydä kuvaamassa  Aliciaa ulkona sitten sen kunniaksi,  noh eise sitten ihan mennyt niin kuin olin  ajatellut. Pyysin erikseen  vanhemmiltani ettei  järjestejä mitään  ja kas kummaa  minulle soitetaan  että illalla tulee vieraita  eli paas tyttö moppi heilumaan. Siihen meni sitten  iltapäivä kun reississä veteli paikkoja siistiksi ja  siltä osin  jäikin sitten kuvailut pois. Mutta tänään kävin nappaamassa sitten  ne kuvat mitkä jäivät ottamatta eilen.  Tässäkin hommassa tosin mukavuudenhaluisuuteni heitti isolla kivelllä päähän  minua kesken kaiken   että nyt   sisälle täällä on kylmä, noh mikäs siinä. Sisällä  sitten kun pääsin koneen ääreen katomaan kuvia ja suurin piirtein  päätä pöytään hakaten katsoen tuloksia tajusin  että se oli turha reissu koska tasan 1 kuva oli omaa silmää edes joten kuten miellyttävä.  No eikai se  auta muutakun todeta että aina ei  hommat mene niin kuin  elokuvissa mutta ensi kerralla sitten  ! 



Mutta  ettei tämä postaus jäisi kovin tyngäksi  niin listataampa tämä NEED-lista #12086. Souldoll julkaisi vähän aikaa sitten   ihanan MSD kokoisen kentaurineiti Aehalian. Ikävä kyllä kentaurikroppa ei miellyttänyt omaa silmää sitten ollenkaan, sen liian pitkät  jalat  eivät oikein puhutelleet minua ja preferraankin  pullaoponeja enemmän kentaurikropissa. Onneksi kuitenkin Souldoll tarjoaa samaa nukkea  ihmisversiona jolle voi napata tuon erikoispään ja tästähän sitten lähtikin hahmonsuunnittely käyntiin. Tilaukseen tyttö lähtee ensi kuussa ja tulee minulle   itseostamana myöhäislahjana xD Koska miksi ei ?  Tytön nimeksi on valikoitunut  Freya. Freya on minun tarinassani  luonnonjumala  harjoittelija joka  huolehtii kevään tulosta . Myöhemmin kun hänestä tulee täysivaltainen jumala saa hän myös muita vuodenaikoja  huolehdittavaksi, sekä omia alaisia kuten keijuja. Tämän hetkinen suunnitelma siis näyttää tältä ja tuosta  nipusta omistankin jo kengät. Peruukki tulee Moniquelta, silmät Lutsilta  ja muu sälä pomitaan ebaysta. Tällaista siis tulossa  ja jouluna sitten  onkin sitten taas aivan uudet listat   tämän lisäksi ! Joten ensikertaan siis ,

Dollover

4 kommenttia:

  1. Onneksi olkoon! Muistan ite kuinka vanhalta tuntui täyttää toi 20 vuotta, mutta nyt huomaan, että eihän se ollut mitään verrattuna parin vuoden päässä häämöttävään kolmeenkymppiin! XD
    Voi että tuo Aehael on nätti ja Freya kuulostaa ihanalta hahmolta ^^

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha kiitos XD Ehkä miulla on viel toivoo ja se tuntuu nyt vaan siltä!
      Ja kiva että oma hahmosuunnitelma miellyttää muitakin ettei ollut ihan toivoton tapaus ^^

      Poista
  2. Oih ihanaa että tilasit tuon Aehaelin, se on kovin kaunis tapaus! ♥ Suunnitelmasi tytön varalle näyttävät ja kuulostavat ihanilta!

    Niin ja onnittelut vanhenemisesta ;D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Pakko se oli saada koska ihastuin heti siihen niin lujaa ku ekan kuvan näin ^^ Multa lähtee lishe pois kaverille ja sillä sitten tuli tähän kassa täyteen : 3 Ja kiitos!

      Poista