maanantai 30. marraskuuta 2015

Luukku 1


Hyvää alkavaa  Joulukuuta kaikille ! Tänä vuonna  ajattelin  pitää  täällä  omaa pientä kalenteria joka koostuu Haaveen  Frozen teemaisesta Adventtikalenterista. Haave siis  aukaisee joka päivä  luukun ja esittelee mitä luukusta  löytyi. 


'' Ohai ! eiköhän  ruveta aukaisu hommiin  jo! '' :3



'' Olaf'' !
Ensimmäinen  luukku oli siis jo hyvin lupaava,  sieltä  paljastui Olaf figuuri  joka tahtoo  kovasti kätellä  jokaista  vastaan tulevaa. Mitähän  huomisen luukusta tulee.



Sitten vielä muutamia  kuvia  itse kalenterista, ostin tämän tosiaan jo hyvissä ajoin marraskuun alussa kun nämä ilmaantuivat kauppaan. Hinta oli  silloin  noin  20 euroa mikä nyt ei ole ollenkaan paha paha omasta mielestäni. Kansi näyttää  siis tältä.


Kannen avattua aukeaa maisema  Arendelleen, sama katu joka myös  nähdään itse leffassa.  Etualan sinisessä osassa on lumihiutaleita jotka voi nostaa pystyyn jos  oikein ymmärsin.


Ja kun Arendellen ovet aukaistaan niin  niiden takaa löytyvät  Elsa  ja muut kumppanit. Pidän hirveästi siitä kuinka   panoraama tämä kalenteri on  ja  joulun jälkeen  ajattelin jatkokäsitellä tätä hieman.


Lähikuva Annasta ja Elsasta,  hauska kalenteri kaikenkaikkiaan ja  huomenna  jatketaan  tämän tutkimista eteenpäin.


Dollover

5 kommenttia:

  1. Onpa nätti joulukalenteri! ♥ Täytyykin seurailla mitä Haave luukuista löytää :) Tänä vuonna on itseltä ainakin toistaiseksi jäänyt joulukalenteri ostamatta...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jälkeen päi on sit enempi mitä aukasta : 3 Viime vuonna ostin kinderin ja aukasin sen konvehti tyylii vasta jouluaattona^^

      Poista
  2. Oo, onpas hieno kalenteri! *o* Jännää nähdä mitä kaikkea tuolta paljastuukaan! Itse ostin jälleen suklaajoulukalenterin, koska suklaa :'3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kolinasta päätellen siellä on vähän kaikkea, olisin halunnut ihan alunperin suklaan myös mutta diettaan tällä hetkellä niin suklaa ei oikeen sovi XD

      Poista
  3. Hauskaa joulunodotusta myös sinne!
    Todella hieno kalenteri ja kivaa nähdä mitä kaikkea luukuista paljastuu! Näytäthän joulun jälkeen, minkälaisen "uuden elämän" kalenteri sitten sai? :)

    VastaaPoista