keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Keiju


Heippa  hei ! Viime kerrasta on taas  vierähtänyt  vähän yli kuukausi,  hirveän nopeaa tuo aika menee. Kuitenkin, minulle saapui joulukuun alussa  pienen pieni keiju Yenna'lta. Satuin instagrammissa  näkemään että  hänellä  on  eri nukke juttuja  myynnissä ja sitten laitoinkin   hänelle  viestiä Soomin Asiksesta. Sainkin  pian  vastauksen että myynnissä on edelleen  kun muista  ostajista ei ollut kuulunut joten sovimme sitten kaupat. Yenna oli oikein  ihana  ja nuken mukana tuli vaikka mitä  extraa mitkä näkyivät myyntikuvissakin.
En ottanut mitään kummoisempia   paketin   avauskuvia,  olen  aina ollut   hyvin   malttamaton mitä tulee nukkepakettien aukaisuun  niin  nappasin vain parit   pönötys  kuvat   paketin   ulkopuolella.


Tosiaan,  nukke  tuli  minulle  melkolailla  fullsettinä, Yenna oli ommellut  kahdetkin vaatteet  tälle vielä  omistaessaan tämän ja pakko sanoa  että  nostan  suuresti  hattua   jokaiselle joka on tämän kokoiselle   joskus ommellut.  Mukana  tuli myös   ihmisjalat, toinen peruukki ja toiset  siivet.


  Rakastuin suuresti  noihin   keiju jalkoihin ja kun en omista  ständiä  jolla voisin '' leijuttaa'' tätä pientä niin  aloin  miettimään  tapoja    joilla ratkaista  tämä  ongelma. Siima + Hengari  combo toimi  yllättävän  hyvin  mitä kokeilin sisätiloissa   ensin.


Sitten pari päivää myöhemmin päästin  kokeilemaan ulkotiloihin tätä ratkaisua.Ratkaisuni toimikin sitten   ulkona  oikein  hyvin ja pieni  keijunen  pääsi liitelemään hankien  päälle.


Tytön  nimeksi valikoitui  mietinnän  jälkeen  Yui, ensiksi  mielessä  kävi Freya, edellisen vuodenaika  henkisen hahmon kanssani  jonka  nimesin    lopulta  Rosetaksi. Freya ei kuitenkaan  istunut tälle  omaan mieleeni  joten Yui siitä  sitten  tuli. 

Siinä  olikin sitten  keiju juttuja hetkeksi, pakko sanoa että tätä  pientä  tirriä on erittäin  kiva kuvailla ja tahdon tälle joskus  oman kokoisen kaveri. Mutta nyt ensi kertaan, sillä sänky kutsuu sairasta.Dollover
6 kommenttia:

 1. Oo, ihana keijunen! ♥ Hienot liitelyt :)

  Heh, itse vasta hiljattain pääsin ylös sieltä sängystä, sopivasti meni joulu sairastaessa -_-

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mie sairastuin itte 25 kunnolla mutta koko sen viikon oli pientä lämpöö kyllä pidelly.

   Liitely kuvia oli sika kiva ottaa kyllä, ens kerralla enemmä sitten.

   Poista
 2. Paranemisia ja hyvää jatkoa uudelle vuodelle!

  Keiju on todella ihana! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt ollaan jo paremmin elävien joukossa :D
   Tämä on kyllä niin herttanen

   Poista
 3. Hei, hyvä että keijunen pääsi liitelemään uuteen hyvään kotiin. ^^ Minulla(kin) oli käytössä siima + iso kameranjalka (johon siiman ripustin) kun tätä kuvailin. Kivaa oli aina, vaikkakin joskus vähän haastavaa. Toivottavasti Yuista riittää iloa pitkän aikaan. Harmittaa vähän että jouduin itse myymään, mutta ehkäpä joskus nappaan Soomilta jonkun toisen keijun, koska jäi vielä kuvaideoita toteuttamatta tämän kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täällä kyllä liidellään jahka nämä taudit nyt lopettas uusimisen :D Oon jo kattellut Soomin Nyeriä , Mullua eri siivillä ja Haidia. Joskus sitte ! Ainakin tämä pieni ihme on saanut aikaan monenlaisia '' hamstrataan '' tälle proppeja nyt vaikkei yhtää tiedä mitä.

   Poista