sunnuntai 27. marraskuuta 2016

Kankaita ja muuta pientä


Heipparallaa !
Tilattiin  jonkin aikaa sitten  kimpassa Untavain kanssa  kankaita  taobaosta   sitten  noudin  omani muutama päivä sitten  postista.  Minulle tuli  kahta  kangasta  kahdessa erivärissä  ja kangaspalaset on kooltaan 150x50cm. Kun tilasimme  kankaita   huomattiin että  printin  sai  valita  missa koossa tarvitsee joten otin itse   SD- kokoon sopivaa  printtiä  Unicaa ja Aliciaa  varten.Näitten kankaitten  printti on  ihan hirmun suloista ja  yksityiskohtaista, en huomannut myyntikuvissa edes noita kaikkia pienempiä detaileja.Otin tosiaan kuvat  ilalla heti  paketin avauksen  jälkeen kun olin niin täpinöissäni  uusista kankaista nukeille  niin  värit  eivät  ole  100% samaoja kuin  kuvissa  nähdyt. Tämä on   irl  ihan  hitusen   vaaleanpunaisempi mutta silti  hyvin roosahtava. Siniset  kankaat on  tosin  ihan sitä  miltä näyttää.


Tämä sininen kangas on  nyt  näin  livenä  nähtynä  niin  suosikkini näistä   neljästä,  jotekin tuo sävy viehättää niin paljon  noiden  pienten  yksityiskohtien kanssa.Saatiin myös  extroja  mukana  joista minulle tuli tämä söötti  yksisarvis palanen, tätä oli   yhden hameen tarpeisiin  ja  vähän   sääli ettei   kyseinen  firma  jolta tilattiin  ollut  listannut tätä  myytänä tai sitten se meni minulta vain   ohi. Mieluusti olisin tätä  ottanut enemmänkin.


Ja kun  päästiin yksisarvisiin niin nostetaanpa tämäkin vielä esille. Ostin tosiaan  Untavailta muutakin kangasta ja  rompetta .Jatketaan   yksisarvisten parissa.  Rakastan  hamstrata sukkia ja nämä tuli nyt  sitten  hyvin jatkamaan msd-sukkakokoelmaani.


Toinen  intohimoni on nukkejen  kengät. Nämä SD  kengät tuli Unicalle koska  Alician korkkarijalka on ihan liian käyrä(?)  jota  voisi näitä käyttää. Ehkä lättäjaloilla  jos jaksaisin vaihtaa ne paikoilleen mutta seon   ihan liia iso operaatio  yksien kenkien takia.Sitten  seuraavaksi siirrytäänkin  peruukkeihin. Kävin vähän  läpi perukkejani ja  huomasin tämän yksilön vanuttuneen aikapahasti   käyttäkelvottomaksi palloksi . Päätin  sitten  kokeilla pelastaa sen ja harjata auki eläintenrapsuttelu  karstalla. Olen aika tyytyväinen siihen miten tämä onnistui, Unohdin  ottaa takaa kuvan josta   nuo  kiharat näkyisi kaikkein  parhaiten mutta eiköhän tämä pertsa  pysy   päässä  ensikertaan asti.


Ja viimeisenä  muttei   vähäisempänä. Alicia sai  uuden peruukin vanhan  ruskean tilalle. Jotenkin se ruskea  ei vain ollut  koskaan  se täydellinen tälle tytölle omaan silmään. Olinkin katsellut tätä  peruukkia  FMD'ltä  jo pitkään mutta sitten  Untavain  kysyi  kauan sitten  kun kauppoja sovittiin eka kengistä että kiinnostaisiko peruukki. Ja  niin sitten  Alicia sai uuden  peruukin.
Pidän tästä  peruukista siitäkin syystä  ettei  se ole kokonaan yhden  värinen, tuo  blondi raita  tuo myös mieleen Alician ensimmäiset peruukit ja on tavallaan  muisto  niistä ajoista minulle  kun hahmo oli vielä  hyvinkin kesken. Ainoa asia  mitä  häneltä  puuttuu ovat ne kissankorvat  vielä päästä  jotka peruukin  vaihdon takia  minun  pitää blushailla  uusiksi. Mutta tässä  olikin sitten kaikki tällä erää taas joten ensi kertaan sitten!

                                                                     Dollover
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti