tiistai 21. tammikuuta 2014

Lumisen metsän nimipäiväkukat


Tulin tänään koulusta ja kun olin saanut auton parkkiin niin  nurkan takaa minut yllätti mummoni. Mummo onnitteli minua ja toi pienen suklaarasian ja  villasukat. Vielä tässä vaiheessa  en älynnyt mistä on kyse  kiittelin vain kohteliaasti kunnes mummo sitten  tuumasi että " Hyvää nimi päivää Oona!''.  Henkilökohtaisesti en itse vietä nimipäiviä mitenkään erikoisesti, muutama kaverini tosin keittää kahvit ja leipoo jotain pientä.. ikään kuin minisynttärit tyylillä. Pitäisikö itsekkin ? Neeh oon liian laiska  leipoon mitään  raskaan koulupäivän jälkeen, mutta valokuvata voin kyllä senkin edestä!


Nappasinkin sitten Lorenan kainaloon ja juoksin metsän laitaan. Tarkoituksena oli löytää kukkia jotka olis erehtyneet vuodenajasta.. niinkuin jossain päin etelä suomea orvokit jo kukki. Mutta eihan nuita  kukkasia löytynyt kun täällä on 30cm lunta joka paikassa. Kävin sitten hakemassa terassilta jäätyneet  haisukit aka syreenit ja  lavastin vähän metsää.


Havaitsin muuten oudon ilmiön kun latasin kuvat  kuvaämpäriin.  Olen alkanut joka kuvaus kerran jälkeen luomaan oman kansion kuville, helpottaa kovasti jos haluaa löytää nopeasti tietyn kuvan. Ennen täytyi etsiä 1200 kuvan seasta  ja se oli todella hidasta  hommaa. Nyt kun olen luonut kaksi eri kansiota.. molemmissa kansioissa on _13_ kuvaa.. sattumaako kenties ?
Normaalisti syreenit aiheuttavat minulle ihan törkeän migreenin, mutta  nakattiin ne ulos  jolloin ne jäätyivät kauniiksi ja vähemmän hajuttomiksi.Lorena on saanut luvattoman paljon huomiota  muihin  nukkeihisn verrattuna viime aikoina. Luulen että tuleva kentauri tyttö vaikuttaa alitajunnassa siihen että valitsen Lorenan vitriinistä aina kuvailuihin mukaan. 


Lorenan ilme jokseenkin kertoo että "Tule jo.."..tyttö taitaa myös odotella tuota nelijalkaista  ystäväänsä. Sen verta voin hahmosuunnitelmia paljastaa että Lorenalla ja  tällä on erittäin läheiset välit.
Mutta sepäs olikin sitten siinä. Tällainen randomi pikapostaus ilman sen kummempaa ideaa..no joskus on hyvä vain repaista.

Dollover

2 kommenttia:

  1. Voi, Lorena on kovin ilmeikäs c: Tykkään muuten todella paljon tuosta Loruttimen korsettiviritelmästä :3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Lorenalla on yllättävän monta ilmettä vaikka perusilme onkin vähän "moi". Pitäisi ommella Lorrulle lisää nuita "korsetti" viritelmiä kun oli niin helppo tehdäkkin :)

      Poista