perjantai 18. huhtikuuta 2014

Kaupungista kotiin koska koti-ikävä

Mioo!
Eilen illalla kämppikseni kanssa meille molemmille iski ihan tolkuton koti-ikävä. Koska olemme niin samanlaisia niin loppupeleissä tuntui siltä kuin olisi seinille eilen puhunut koska molempien vastaanotto kyky oli sarjaa sisään toisesta korvasta ja ulos seuraavasta. Päätettiin sitten soittaa minun äidilleni että tulee hakemaan meidät kotia.. nolotti ihan hirveänä  ja autossa oli oikein hilpeä tunnelma. Ennen kuin äiti tuli, nappasin  Fleurin  ja Yukiian matkalaukkuun, koska halusin lähteä seuraavana päivänä kuvailemaan takapihan metsään.


En ollut kauaa ulkona koska kaikki lumi mitä  siellä on metri tolkulla ollut  oli sulanut osittain ja aiheuttanut tulva efektin.  Ja  mie idioottina  lähin pelkillä tennareilla liikenteeseen enkä edes sukkia laittanut kun oli muka  niin lämmin... varpaat jääty  vaan ja siksi kuviakaan ei tullut otettua kuin muutama.. kumpparit olisi kyllä olleet niin korvaamattomat tuolla.


Yukiia pääsi parrasvaloihin jälleen, vaikka Fleur oli myös mukana. Yukiiaa vaan on niin helppo käsitellä. Luulin  silloin kun hänet sain ettei hän taivu yhtään mihinkään ja tasapainoitus olisi täyttä tuskaa, mutta ehei ! Yukiia on helpoin  tasapainoitetta  nukke mitä minulla  on ja vääntyy yllättävän hyvin  poniksi.. näissä kuvissa Yukiia nojaa yhdellä jalalla heikkoon  kaatuneeseen puuhun joka heilui kun heinäseiväs..minun muut nuket ois tässä kohtaa lentäneet nurin.Ainoa kuva  Fleurista joka pääsi melko tarkan filtterini läpi julkaisu kelpoisuudessa. Vähän harmitti että yli 23 kuvaa  meni roskiin koska tarkennukset aivan jossain muualla kuin pitäisi..Fleur istuu tässä kuvassa samalla hataralla oksalla mihin Yukiia nojaa samaan aikaan.Minulla on ollut suunnitelmissa  että lähtisin  pyörittämään SpinOff tarinaa hahmoillani, etenkin Fleurin, Yukiian, Lorenan ja Ain kanssa. Ajatus lähti liikkelle siitä  kun kyselin että haluatteko nähdä asunnosta välipostausta, no sellainen on kyllä tulossa mutta sotken siihen nyt nuket mukaan. Kuvitelkaa millaista elämää nukkeni, etenkin nämä metsäneidot nyt viettävät kun he minun kanssani muuttivat kaupunkiin kuudenteen kerrokseen ? Heidän tutkimusmatkailuja ja ihmetyksiä ajattelin lähteä tarina muodossa kertomaan samalla kun esittelen asuntoni ^^ Hieman uutta sisältöä tähänkin blogiin..  
Olen myös luvannut vanhan blogin puolella aloittaa sen realdeal kuvatarinoinnin...no ehkä sitten kun saan kaikki nukkeni siihen kuntoon ( yksi palasina, 4 meikki pitää uusia) yritän nyt ihan tosissani saada tämän tapahtumaan ennen kesää.
Mutta nyt  mie rupean viettään pääsiäistä ja syömään itseni koomaan suklaamunien voimalla, eli hyvää pääsiäistä teille kaikille !

Dollover

4 kommenttia:

 1. Voi kun Yukiia näyttää niin ihanalla noissa kolmessa viimeisessä kuvassa! :3 Fleur on myös ihana sirrisilmä. <3
  Minua ainakin kiinnostaisi se spin-off-tarina, on kiva nähdä ponipeppujen ja muiden neitojesi seikkailuja arjen ihmeellisessä maailmassa. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ <3

   Miun omat lemppari kuvat on just noi 2 viimistä..näyttää kivalta tosta kulmasta vaikka karutodellisuus oli ihan muuta ylhäält päi katottuna :D

   Mulla on jo muutama idea mitä tytöt pääsee ihmettelemään ja etenkin Ai'n sisäinen idiotismi (raukkaparka) pääsee valloilleen :D

   Poista
  2. Voi Ai'ta :c (Haha jotenkin ite kuvittelin että Ai olisi juuri se joukon viisain ja harkitsevin :D)

   Poista
  3. Ai kun on kasvanut palvelijoiden parissa niin on häneltä jäänyt elämän perusasioita välistä :D Seon semmonen kunnon nuohooja vaikka fiksulta näyttää... sen aamori voimatkin on tasolla: taikajuoma koska isä ei anna tyttärelleen vielä jousia kun on niin harkitsematon :D

   Poista