sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Muutoksen tuulet puhaltaa


Heissan kaikille!
Niinku otsikostakin voi päätellä, elämässäni  tapahtuu jälleen muutoksia. Niin uskomattomalta kuin se tuntuukin.. muutan takaisin kotia vanhempieni luokse ! Syy siihen on siinä että elämä kämppiksen kanssa ei ollutkaan niin ruusuista kuin oli kuviteltu ja yksin ei minulla olisi 55,5 neliön kaksioon varaa jäädä, työtön kun olen ja kelan tukimuodot loppuu muistaakseni 30 neliöön. Sinällänsä sääli, sillä tuo asunto oli kuin unelma ja hyvä kuntoinen juuri kokonaan rempattu. Sopimusta minulla on  kuiten vielä 30.6 asti. Koitan napsia siihen mennessä kuvat kämpästä jotte tekin näette sen sitten vaikka tyhjänä.

En tiedä vielä kuinka tämä tulee vaikuttamaan Spinnareihin, todennäköisesti jatkan niitä kuitenkin.

Kävin muuten Oulussa hyvien ystävien luona sellaisen kivan päivävisiitin, Yukiian vein sinne jo aikaisemmalla viikolla mutta silloin minulla ei ollut aikaa olla heidän kanssaa. Yukiia jäi vielä hoitoon Ouluun  joten ensi kerralla napsin niitä kuvia kun nyt ei tullut kameraa mukaan kun se oli toisessa päässä suomea lainassa.


Sitten muutos numero kaksi.
Viimeksi puhuin Taichin myymisestä ja nyt on sitten tultu siihen pisteeseen että jäpikkä vaihtaa kuin vaihtaakin osoitetta. Hän lähtee ystäväni luokse tuohon vähän  matkan päähän. Ennen kuin hän vaihtaa taloutta  olen  huoltanut hänet perusteellisesti jotta uuden omistajan ei tarvitse heti ruveta vaihtelemaan naruja ja muuta.

Noh mites Taichin hahmo nytten sitten ? Jääkö Mei ilman poikaystävää...EI TODELLAKAAN!

Luts Model Delf Cian Lutsin sivuille menevä linkki kyseisestä nukesta

Luts julkaisi unelma msd-mies nukkeni tässä jonkin aikaa sitten ja niin syntyi haave uudesta moldista Taichille. Nyt kun vanha moldi on saatu kohti uutta kotia niin voi tämä haave vihdoin sitten toteutua. Uusi kuori lähtee tilaukseen  luultavasti kesäkuun puolella . Vain ihonväri on mietinnän alla, koska  white skiniä en halua ..  Taichi ei saa olla valkoisempi kuin tyttönsä :D Ja tanni houkuttaa koska.. no katsokaa sitä..kuinka kaunis poika <3

Dollover

2 kommenttia:

 1. Ooh, tuo Taichin uusi hahmokuori on hyvin komea, onnea! :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Silmäkarkkia kerrakseen :D
   Unohdin myös mainita että on minulla muitakin suunnitelmia mm. se miun suklaamaito tyttö pitäisi saada kuntoon ja tilailla sille tavaraa jos toistakin^^

   Poista