lauantai 3. toukokuuta 2014

Rannalla ja metsällä


Heissan  taas!
Mie olen jotenkin nyt niin ärsyyntynyt maailman menosta että ei mitään rajaa, tietyt ihmiset vain saa mut  tekemään mieli itkeä lattialla hysteerisenä .

Kuitenkin..
Mua on pitkään ahistanut ittee se että, tämän alueen nukkeilijat on olleet horroksessa jo ties kuinka kauan. Meitä on  minun tietojen mukaan  ainakin 6.. tai ainakin seon ollut miiteissä se pääluku, kun olen sellaisia emännöinyt muutamat kerrat. Juttelin sitten yhden nukkerintamalla aktiivisen kaverini kanssa ja mietiskelin ääneen että tekisin facebookkiin yhteisön meille tämän perän nukeilijoille, koska  sitä kautta olisi helpompaa pitää yhteyttä ja sopia  tapaamisia ja stalkkeroida muisen nukkeja ja elämää . No niin siinä  sitten kävi että yhteisö tehtiin ja päätimme kaverin kanssa lähteä viikonloppuna sitten yhdessä kuvailemaan.


Mentiin vanhalle uimarannalle merentantaan, sinne pääseminen ei ollut helppoa, koska tie oli kuoppainen ja osittain vielä paksun lumen peitossa johon oli tullut ihan järkyttävät urat. Ja koska minun auto ei ole mikään maasturi niin piti tosi varovaisesti :DMukaani lähti Taichi, Fleur ja Yukiia.. Taichi on tuntunut nyt saavan huomiotani  erityisesti, ehkä se johtuu siitä että kaavailen hänen  vanhan moldin pois myymistä.. hintakin on mietitty jo valmiiksi ja kaikki tavarat mitä hänen mukanaan saa.


Vaikka rakastankin tätä moldia, niin ei se tunnu enää sopivalta minulle. Alkuperäisen suunnitelman mukaan  minun oli tarkoitus pitää vain pää itsellä ja ostaa minifee kroppa päälle.. sehän ei onnistunut koska DoD  oli  ihmesienien vaikutuksen alaisena päättänyt että he lopettavat valkean  hartsin ulospukkaamisen ja siirtyvät tähän vaaleanpunaiseen hartsiin. 


 Taichi ei ole  minun nukeistani se joka on saanut eniten huomiota, on se silti ollut aina tärkeässä roolissa nukke-elämässäni,  tämä Taichi on  antanut monet naurut taipuvalla kropallaan ja humoristisella olemuksellaan ..tyttöjen vaatteissa.


Nyt vain tuntuu siltä että herra kasvaa ulos kuorestaan, enkä minä mahda sille yhtään mitään. En voi   enää taata tälle nukelle sitä oikeaa paikkaa. Minä uskon että nukeista näkee minne ne kuuluvat ja ovatko ne iloisia, käytöksellään, miten ne liikkuvat ja posettavat ja sekä tietenkin ilmeistä..


Itse näen nykyisen  Taichin kasvoilta sen  uloskasvun, ja toivon että saa aukaista uudet isommat siipensä  vielä, kun nykyiset siivet eivät jaksa enää hänen hahmoansa kantaa.


Mutta Taichi tuntui olevansa elementissään näissä rantakuvissa ja häntä tulikin kuvattua myös eniten.. Fleuria en edes yrittänyt kuvata rannalla koska jokseenkin se ei tuntunut oikealta.


Sitten oli Yukiian vuoro olla kuvattavana. Henkilökohtaisesti en pitänyt yhdestäkään Yukiiasta ottamastani kuvasta, ne eivät olleet jotekin minun tyylisiäni.. tai jotain sellaista.Yukiia näytti jotenkin surulliselta näissä kuvissa.Sitten mentiin rannalta metsään ja kas kummaa kun kuvissakin alkaa näkymään minulle jo hieman ominaisempia piirteitä. Siltikään en ole täysin tyytyväinen näihin.


Löydettiin kaverin kanssa tommonen loistava kaatunut puu ja sehän suorastaan huusi että sen päälle nukke istumaan. Fleur näyttää vähän siltä kuin olisi ihmeissään että mitä mitä hänen metsässään uusia ihmisiä.
Sitten päätin kokeilla tasapainon uhmaamista, ei ollut helppoa todellakaan tuolla pinnalla ja tässä kulmassa... Jasiten vielä muutama satunnainen ja loppukevennys.Ponii!


"Enks mie ookki söpö tyttönä.."?
Kaverille näytin Chiitain tyttömäisyyden kun hän mietiskeli tämän naisellisia ominaisuuksia.
Mutta Doll kuittaa nyt ja lähtee suunnittelemaan lisää myynti artikkeleita ^^

Dollover

2 kommenttia:

 1. Taichi-samahan on ihan tyttösen näkönen! :3 Tervetuloa teekutsuille, neiti Chiitai > u <
  kröhöm Toivottavasti kuitenkin saat tehtyä hyvän ratkaisun herran kanssa, hän saa varmasti hyvän kodin, mikäli olet myymässä, kun on niin hurmaava. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Neiti Chiitai tulee mielellään ja tuo muffinssit mukana~ ^^ harva mies näyttää hyvälle mekossa.. Miel oli erityispoikkeus!
   Mulla itse asiassa on yksi ostaja ehdokas tiedossa joka olisi mahdollisesti kiinnostunut ottamaan pojan omiin hoiviinsa.. siksi tuo mekko kuva on itseasiassa otettu että näkee kuinka moneksi ja söpöksi siitä on jos haluaa vääntää ;).. meikkiin voisi pienen muutoksen tehdä ja lisätä räpsyttimet niin siitä olisi sitten oikein kunnon tyty!

   Poista