perjantai 29. elokuuta 2014

Miitti vol. 1

Tehtävä: etsi Dollin  nuket ja voita tikkari

Mioo vain kaikille taas pitkästä aikaa ~
Nyt on niin paljon asiaa  ja hävettää tunkea  kaikki  yhteen kasaan, no koitan elää sen kanssa.  EDIT: Päätin sittenkin jakaa tämän kahteen osaan koska  kuumeessa on aina hyvä muuttaa mieltänsä viime tipassa.

Aloitetaanpa tällä  Miitti-asialla. 23.8 Oulussa  vierailin ystävieni Meepun ja Renin luona, nukke miitissä johon osallistui kymmenkunta ihmistä, nukkeineen. Myös muutamia  ihania uusia harrastajia oli joukossa ! Miitissä oli  hyvä henki ja  ihmiset olivat mukavia, niinkin mukavia että miittejä  päätettiin sitten pitää useammin kerta meitä pohjoisia harrastajia kerta on reilummin  :) Miitissä mentiin nyyttäri meiningillä, itse tein valkosuklaa vadelma hyytökakun josta en kerennyt kuvaa napata ennenkuin se hävisi parempiin suihin.

Pahoittelen sitä että kaikkien nukkejen kohilla en muista omistajaa / nimeä. Huudelkaa kommenteissa jos haluatte nukkenne nimen esille jos en ole sitä laittanut itse.


''Larppaajat''  vauhdissa, tässä ihmeteltiin sitä kuinka  hyvin samasta päästä  voi saada  jotain täysin erillaista aikaiseksi. Vasemman puolen Poi  neiti on modattu versio tästä päästä ja kuuluu Magistrumin  Rorschach'ille.
Toisella pöydällä ponileikit  olivat  menossa Yaen ja Yukiian kanssa.  Yukiia minun ja Yae kuluu sitten  Maarulle.


Näiden kahden ihastuksen nimeä en ikävä kyllä muista, mutta tuo kyseinen unoa sai  melko monella aikaiseksi unoa kuumeen !


Yesenia  oli Yukiian lisäksi ainoa joka minulla oli matkassa, Lorena ja Ai olivat vielä retkellä ja 3 muun päät lähtivät aikaisemmin  meikkiin. Ja tämänkään neidin nimeä en muista saati sitten omistajan nikkiä... nikit eivät tulleet kunnolla esille miitissä enkä oikeita nimiä  halua käyttää  tässä kohtaa koska se ei välttämättä olisi ihan sopivaa.


Poi'n  sivuprofiilin ihastelua, Meepun toimesta modattu upea nenä.

 Snow white.. anyone ?

I

Tässä oli varsin herttainen tapaus, hänen tyylinsä oli todella lämmin ja henki tietynlaista eleganssia vanhaan tapaan, trenssitakki oli niin ihana tämän päällä! Nimeä en tietenkään muista..Sitten hartsia. Magistrumilta Rorschach  oli tuonut mukanaan viimeistelemättömiä kalloja näytille ja myyntiin,  miitin aikana käytiin kauppaa puolin jos toisin kesken miittiin osallistujien, enkä se minäkään onnistunut tyhjin käsin lähtemään . Niistä lisää myöhemmin.
Kenelkkitarinoiden ja Pentagram of Loven tähdet viihdyttivät  läsnäolollaan miitissä. Etenkin Torttu tuntui näin livenä erittäin valokuvaukselliselta  kenelkki neidiltä :) Tämä neiti kuuluu  Rorschach'ille.
Leili, tuo hyvän viihteen artesaani kaikkilla mausteilla ! Tämä  kenelkki  kuuluu samalle henkilölle kuin Torttu.

Lumi, suloisin pikku kenelkki  mitä olen nähnyt, ''Anna rahaa'' oli parasta mitä olen nähnyt :)  Omistaja sama kuin Tortulla .

Torttu ja Leili sekä ihania silmiä kaupan.


Holly , Datura, Heili ja hänen sylissään oleva Lumi sekä Poi. Omistaja  Rorschach.
Joona niin suloinen ilmestys, tämän voisi kaapata kainaloon ja mennä nukkumaan   onnellisesti. Omistaja  Rorschach.Kai... uuh mitkä silmät sinulla on..lumoudun katseestasi. Jälleen sama omistaja.


Siinäpä kaikki julkaisukelpoinen matsku sitten olikin,  miitistä päälimmäisenä käteen  jäi kuitenkin se tunne rakastan yhä edelleen miittailuja ja sitä kuinka nuket yhdistää ihmisiä ! :)

Lisää miittejä odotellessa siis! Lokakuu täältä tullaan! Vapise Oulu nukkeilijat tulee taas !

Dollover

2 kommenttia:

  1. Oi, siulla näyttää olleen hauskaa! :3 Kovin suloisia nukkeja olet nähnyt miitissä. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Huisin hauskaa oli kyllä :) Miitti oli täynnä mitä sulosempia nukkeja^^

      Poista