lauantai 30. elokuuta 2014

Ostoksia ja metsän elämää


Yesenian manikyyri... olenko edes ylpeä itsestäni.

Mio taas ~
Niin kuin viimeksi tuumasinkin, päätin sittenkin jakaa tämän  miiti postauksen kahteen. Tällä kertaa esittelen  kämäisesti mitä sieltä miitistä sattui mukaan ja ostokset joita tein jo miittiä edeltävällä viikolla.


Yesenialle ostin uuden peruukin kun hartsilapsien naamakirjan sivuilla sattui  omaan silmään  sopiva tarjous, 20e 2 peruukkia.. why not.. No toinen peruukki oli myyjän mukaan  karmeassa kunnossa ja siksi nämä olivat kimppahintaan niin halvat. Otin toisen peruukin kunnon haasteena, sillä silloin kun se minulle saapui  ei myyjä ollut todellakaan yrittänyt esittää että peruukki olisi priimakuntoinen, siitä olen iloinen ja  niin se  toinen peruukki sai sitten uuden elämän kun leikkelen sitä vähäsen..ja ompelin  pikkasen.
Yesenian päällä oleva paita on 1 kolmesta paidasta joka sattui minulle miitistä käteen osumaan. Huomatkaa myös että Yesenialla on uudet ripset, harjoituksen kannalta  irroitin vanhat ja lisäsin uudet juuri ennen miittiä. Taisi olla vieläpä edellisenä päivänä.
Ja täsä olisi lopputulos mitä sain aikaiseksi siitä toisesta peruukista minkä ostin. Kuvat ei oikein tee kunniaa mutta tässä on yhdistettynä  2 peruukkia: toinen  vaaleanpunainen  peruukkini leekeltä huusi  haluavansa päästä eläkkeelle , joten se sai sitten  uuden elämän tämän toisen peruukin  avustamana. Lisäkkeet ovat Mei'n peruukista lainassa. Ja kuten huomata saattaa Ai ja Lorena ovat tulleet takaisin  heidän pikku  retkeltään valokuvausliikkestä :)
Ai pääsi myös esittelemään miitissä  hänelle ostamaani peruukkia jonka mukana tuli myös tuollaiset ihme nutturat, ikävä kyllä en millään totu  siihen miltä tämä Ai'n päässä näyttää, ehkä violetti ei vain ole hänen värinsä ? Anteeki päätön Fleur.. mutta kun neiti lähti meikkiin. Miitistä tarttui mukaan nämä ylisöpöt pökät, yleensä kaikki nukkeni kulkevat hameissa koska housut.. so mainstream  *köhköh* Myös tuo suloinen neulepaita päätyi siihen kasaan koska envoinut vastustaa sen lämmintä ja kutsuvaa olemusta. Ja tuo hame on itseasssa minun vanha  nukkehameeni jokapäätyi vaihtokaupan myötä toiselle omistajalle ja nyt sitten minulle takaisin. Hassu sattuma. Sitten kolmas peruspaita koska huge need!Jos joku on lukenut Yukiian taustatarinan lävitse, niin siellä  mainitaan tytön huilulla soittaminen. Nyt sopivasti osui silmään tämä ja tyttö pääseekin sitten soittelemaan  lauluja milloin missäkin ja kellekkin. Lorenalle.. *kröhöm*

Miittiä edeltävällä viikolla minulle saapui ostamani kengät, vaaleanpunaiset minulla oli entuudestaan  ja rakastin niitä nuken jalassa, joten oli pakko hankkia nämä kaksi muutakin yksilöä sitten . Muistaakseni näistä kengistä on olemassa  vielä vaaleansiniset versiot..pakko saada  joskus :) Pikku hauska detail vielä; kaikki kengät on ostettu foorumilta ja vieläpä samaiselta myyjältä.
Ja sitten viimeinen loot item jonka  miitistä poimin. Koskaan ei voi nukkeilijalla olla liikaa kenkiä, omistan yli 10 paria msd kenkiä..kai (?) mutta  omistan myös 7 nukkea  joista 5 käyttää kenkiä..taino 4..eiku 3. Mei, Fleur ja Yesenia ovat tämän talouden kenkien käyttäjiä, koska Ai vihaa kenkiä  aka niin pieni jalka että ei ole sopivia tullut vastaan ( taino yhdet on mutta ne venyivät  liian isoiksi). Ja Fiorella taas ei omista kenkiä koska petite kenkävarastoni näyttää puhdasta nollaa.Ja  kerta Ai on jälleen kotona niin on myös Lorenakin. Oli ihanaa saada tytöt pitkästä aikaa käsittelyyn, ja Lorena koki heti ensimmäisenä yhden pienen muutoksen. Lisäsin hänelle ripset ja lopputulokseen olen melko tyytyväinen, ottaen huomioon että nämä olivat ripset #3  jotka olen kiinnittänyt. Ripsien kiinnityksen jälkeen vaihdoin neidin vaatteet, ja lainasinkin sitten sopivat kuteet Fleurin vaatekaapista. Vaatteiden vaihdon jälkeen juoksin metsään kuvailemaan kun aikani olin ensin rohkeutta  kirnunnut.

Ainiin nuo s-koukut,  Fleurilla oli jaloissa 2 s-koukut koska molemmat olivat liian pienet, koska suomesta ei löytynyt s-koukkuja tarpeeksi pieniä niin päädyin itse tekemään sopivat, ihan toimivat  sain aikaiseksi vanhasta  hiuspannasta  vääntämällä. Jaloissa olleet ylinmääräiset koukut menivät  Fiorellan kroppaan, eipä tarvitse sillekkään nyt enää etsiä käsiin s-koukkuja.

Sellaista tällä erää.
Kun kirjoitan tätä postausta  kuumeessa yöllä kello 4.30 huomaan nyt kuinka ajatus ei enää todellakaan kulje. Ehkäpä parempi lopettaa tämä postaus tähän ja  yrittää vielä nukkumista.

Dollover


4 kommenttia:

 1. Ihania uusia vaatteita ja kenkiä!! Iski heti kauhee kenkäkuume..... Nukeille siis! Enhän mä enää itelleni mitään vaatteita osta. X'DD
  Tosi kauniita noi metsäkuvat! <3 Toivottavasti paranet pian!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Saanko tunnustaa.. ostin itselleni 8 paria kenkiä tässä samoisella viikolla.. itken vieläkin verta sen takia ;__; Tahdon nukke kenkiä.. mutku halvalla sai ja olen kenkien suurkuluttaja..*sniff*
   Metsän neiti Lorena kiittelee täällä pitkästä aikaa ^^ Ja kiitos <3

   Poista
 2. Waah, Lorutin on niin suloinen! :3 Jännää, miten pelkkä ripsienkin lisäys voi muuttaa nuken ilmettä. ^^ Kivoja juttuja olet ostanut nukeillesi ja tuo tuunattu peruukki näyttää oikein hyvältä. c:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lorena is back in cuteness~
   Joo mietin itsekkin että herran jumala kuinka jokin nuinki pieni juttu voi vaikuttaa nuin paljon nuken ulkoiseen olemukseen :D Kiitos <3

   Poista