torstai 7. elokuuta 2014

Sen nimi oli Maija.. Mappela..Amana.. Sherica ..Yesenia


 Mioo!
Nyt on luvassa sitten todella sekavaa tekstiä   nuken hahmon kehityksestä sekä  uudesta kiinnostuksen kohteesta.

Halusin  kirjoittaa Mappelasta, koska alunperin hän ei ole minun hahmoni. Mappela tuli minulle vaihdossa viime vuonna hyvältä ystävältäni.  Siitä lähtien Mappela on tavallaan  ollut minulla '' hoidossa'' koska  en koskaan saanut siihen istutettua uutta hahmoa, yrityksistä huolimatta. Aivan alkuperäiset suunnitelmat olivat minulla että Mappelasta olisi tullut nukketarinani  pahis Kuningatar Amana, koska Mappelan kuori oli normaalia MSD'tä pidempi. No se ei koskaan päässyt ideasta  pitemmälle koska  kun yritin ommella hahmolle kuuluvia vaatteita :  kunnon täysmittasia  mekkoja - niin ei siitä tullut yhtään mitää, joten se siitä suunnitelmasta.


Sitten tuli seuraavan hahmon vuoro. Sherica.. hänkään ei  ikinä istunut tähän  kuoreen haluamallani tavalla. Sherican oli tarkoitus olla malli  ja sen takia saisi pituutensa anteeksi nuiden muiden seassa.Mutta viime viikon aikana kun harjoittelin ensin eka  itselle tunnin ajan laittamaan tekoripisä, innostuin myös kokeilemaan miten tämä pahamainen '' ihan perseestä '' oleva homma   onnistuisi minulta joka ei ole ikinä ennen laittanut ripisä nukelle kiinni..koska en osaa laittaa niitä itsellenikään.  Kun taiteilin ripset nukelle päähän, huomasin yhden asian . Minähän oikeasti pidän tästä, ei se ollut edes vaikeaa ja ensikertalaiseksi olen hyvin tyytyväinen lopputulokseen. Lisäksi into  ruveta harjoittelemaan meikkausta kasvoi tämän pienen ripsiepisodin takia ^^ Ehkä ostan itselleni sitten meikkailu vermeet joskus.

Lisäksi kun ripset näyttivät yllättävän  hyvältä päässä, rupesi myös hahmon mietintä  myssyssäni tapahtumaan. Mappela sai uuden nimen ja hahmon jonka toivon nyt asettuvan tähän kuoreen ja irroittavan tuon vahvan Mappela leiman joka siinä minun  silmissäni on.

Uusi hahmo Yesenia, on unimaailman asukki, tarkemmin sanoen Ai'n unien ja rodultaan hän on nymfi. Epäonnekseen Ai  onnistui pienenä tyttönä kutsumaan tämän unistaan  hänen maailmaansa eikä tämä voi enää palata sinne. Onnekseen Ai kuitenkin  asutti tytön heidän puutarhaansa ja siellä  Yesenia  asustaa ja elelee tyytyväisenä.

Sellaista, sitten.. aika näyttää jääkö tämä nyt tähän .

Dollover6 kommenttia:

 1. Wooow!! Noista ripsistähän tuli tosi hyvän näköset!! Yesenia on myös tosi nätti nimi ja sopii kyllä tytölle hyvin. Oon muutenkin tykästyny tohon nukkeen ihan kauheesti ku sil on jotenkin niin persoonalliset ja erikoiset kasvot! > w<) ~ <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^ Yllätyin itsekkin miten sain keskellä yötä nuinkuin hyvännäköistä jälkeä.. säästän meikeissä sen 3 euroa (vähinään ) kun lisään itse ripset! wuhuu! ^^ Yesenia tarkoittaa Kukkaa, hollanniksi :3 Kiva kuulla että tämän tytön kasvot miellyttää ^^

   Poista
 2. Empä muuten oo tainnut ennen tajutakkaan, että sinun nukeilla ei ole irtoripsiä! ^^" Tai no olen varmaan tajunnut jotenkin, että "Ai eikö Mei'llä ookkaan irtoripsiä? :D" suurempia miettimättä~ Yesenia näyttää tosi ihanalta, onnea uudelle hahmollesi. <3 (p.s. Jos ihmettelet miun nimee, niin vaihdoin se "Ink Ribbonista" Berserk Doll'iksi ^^")

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suurimma osalla ei ole Aion ainoa jolla on nyt Yesenian lisäksi.. seon melko yleistä :D.. jotenkin se ei tuntunut sillon meikkiä pyydettäessä siltä että tarvitisi mutta nyt lisäilen sit kaikille joilta puuttuu että saan harjoitusta ^^ Pahus kun unohdin tähän postaukseen laittaa nuista ompelu hommista.. olen ollut sillä saralla nyt erittäin aktiivinen!.. Juu kyllä mie sinut aina tunnistan :) <e

   Poista
  2. Ai niin, tuli muuten mieleen, että miun piti kysyy, että sillon kun Mei saapui luoksesi, niin oliko tytöllä default-meikki? ^^

   Poista
  3. Kyllä sillä oli :) Tosin en muista miksi menin vaihtamaan, olisiko jotain hahmo sopivampaa haluttu silloin, mutta se oli omaan silmään se uusi meikki niin sopimaton että pyysin sitten ystävää korjaamaan meikin ja nyt hänen tekemässä meikissä on halkeama ( meikki kesti yli vuode kuitenkin teko-olosuhteista huolimatta) Niin olen putsannut sen ja varannut meikkipaikan :)

   Poista