perjantai 26. syyskuuta 2014

Lunta


Jooh.. tätä se miun selkäkipu siis tiesi.
Aamulla kun heräsin  niin huomasin että eilis iltainen selkäkipu senkun vaan jatkuu, sitten minulle kerrottiin että  ulkona sataa lunta.  Nappasin nopeasti  Lorenan syliin ja  tein hänelle alta 10 sekunnin viiitan ja juoksin ulos kuvailemaan , koska Lorena ja ensilumi on aina ollut se the thing. Lumisade kuitenkin kerkesi muuttua räntäsateeksi ja Lorena ei sitä oikein arvostanut joten hän antoi tasan yhden kuvan ottaa..taino kaksi mutta toisen taustalla on koirani häiritsevästi.


Mitäpäs teille sitten kuuluu ?
Minulle kuuluu hyvää, olen ollut töissä  viime viikon ja  to-pe tältä viikolta.  Hieman on väsymystä kun ei ole tottunut  tekemään 9 tuntia päivässä  hommia täydellä teholla.  Niin ja muutenkin tuntuu että  aika ei riitä mihinkään, etenkään tällä blogi puolella kun tuo asuntoremppahomma ja oikean elämän turha draama on temponut mukanaan sinne tänne.

Mutta muutama ilmoitusasia minulla olisi:

1. Dollcake ja Tumblr = DOLLCAKE !
- Juttuja mahdollisesti  jos innostun niin englannin kielellä
-Inspiraatio kuvia nukkeja , hahmoja,  ompeluja ja päivittäistä elämää  varten.

2. Yesenian kuori vaihtui~
- Vaihdoimme nukkeja päikseen ystäväni kanssa ja Yesenia tulee samaan näin siis uuden kuoren itselleen.

Siinäpä  oli tärkeimmät tällä kertaa. Tarkoitukseni oli puhua ja raottaa nukkejeni välisiä suhteita, mutten millään jaksanut tehdä sitä juuri nyt, joten tämä olkoon nyt tällainen lyhyt '' olen elossa postaus''.

Heippa siis !
Dollover


2 kommenttia:

 1. Doll!! Iihh postasit *ryntää halaamaan* :3 Täälläkin satoi ensilumi jokunen päivä sitten, oli jopa n.10 senttiä lunta mutta itse en päässy kuvaamaan neitejä koska kamera ei ollut kotona... ; 3 ;
  Toivottavasti teillekkin päin tulee enemmän lunta sitten kun on tullakseen, tahtoo nähdä lisää kuvia Lorenasta > u <

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. *halii* Mioo vain :)!

   Oho 10 senttiä ?.. voi hitsi sitä on tullut paljon.. täällä pohjoisessa päin se ei edes jäänyt maaahan vaan muuttui samoten sitten vedeksi kun se koski maahan tai nukkeen :x

   Oisin kyllä hallut kuvata Lorenaa siellä '' nietosten'' keskellä kun kerta sinne sitä tuli reippaammin!
   Harmi ettei kamera ollut kotona, olisi ollut kiva nähdä lumikuvia sinun neideistäsi :D

   Poista