perjantai 3. lokakuuta 2014

Huilu


Hei taas ~
Sain aikaisemmin tällä viikolla hyvän idean lähteä kuvaamaan  kaverin kanssa metsään Lorenaa. No se ei mennyt niinkuin  elokuvissa, kuten tavallista. Otin  nimittäin ihan hirveät paineet  kuvauksen suhteen ! Jaa miksi ? No en tiedä itsekkään.. varmaan se että kyseessä oli kaveri joka ei ennen ole minua nähnyt '' toiminnassa'' nukkejen kanssa, mutta tietää kuitenkin että harrastan ja valokuvaan. Joten älkää välittäkö jos Lorenan hiukset harottaa  jokaiseen ilmansuuntaan.. en paineen alla huomannut niitä alkaa  siistimään.. toisaalta tuuli olisi puhaltanut ne silmille joka tapauksessa.

Kuvien tarinana on tällä kertaa se kuinka Lorena kaipailee Yukiiaa ja sitten hän löytääkin neidin huilun metsässä.

Lorena ei itse osaa soittaa huilua mutta rakastaa huilu musiikkia.

Dollover

4 kommenttia:

 1. Iiih, noista kuvista huokuu Lorenan kaipuu ; w ; Ite tykkäsin eniten seitsemännestä kuvasta~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yay!
   Sittenhän ihan onnistuneita kuvia jos se huokuu kuvista, sillä sehän oli tarkoituskin ^^ Lorenahan pääsee halimaan Yukiiaa 18.päivä ..uguuu <3

   Poista
 2. Turhaan otit mitään paineita, kuvat on tosi onnistuneita ainakin mun mielestä!! Lorena näyttää niin kauniilta ~ !! <3 Mistä oot ton sulosen nukkekokosen huilun saanut? Ihana, ihana!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3
   Tuon huilun alkuperä on minullekkin mysteeri, mutta esim luts http://dec712241.gdreamweb.com/shop/step0.php?b_code=B20101202054145&c_code=C20101202055103# myy nukkekokoisia soittimia. Itse ostin tuon kyseisen huilun miitistä ja se kuuluu samaan sarjaan kuin kitara joka minulla on. Voisin veikata että ihan pienoismalli puolelta musiikkiliikkeestä. Tai siis joskus tämmöisen keskustelun luin että löytyisi musiikkikauposta.

   Poista