keskiviikko 22. lokakuuta 2014

Ensilumi part 2


Heippa kaikille! Doll täällä taas  höpöttää omiaan ja kiroaa kylmyyttä tätä kirjoittaessaan, sillä meille tänne lappiin on tullut nyt lunta _liikaa_ n.5cm ja pakkasta -7  rapeasti siihen kylkeen. Nyt kun sitä ensilunta alkoi tulemaan kunnolla niin minun oli tarkoitus lähteä ottamaan Lorenasta ne paremmat ensilumi kuvat, raahasin jopa tytön  ulos mukanani .. mutta hän jäi istumaan koriin kun alkoinkin jostain syystä häsläämään Ai'n kanssa. 
Ai'ta minulla ei ollut tarkoitus kuvata jotenkin hän nyt vain osui käteen paremmin kuin Lorena. Ai'lla on päällä minun tekemäni huivi/ viitta. Tämä on menossa Yukiialle kunhan tyttö kotiutuu. Tein myös Fleurille ja ystäni nukelle omansa kun hän  halusi kanssa ja näihin tuli minulla himo tehdä oikein kun eka valmistui joten miksipäs ei :D?
Tuulitukka..
Ja siitä puheen ollen. Olin jälleen kerran nukkemiitissä, melkolailla samalla porukalla pidettiin, mutta olihan siellä myös uutta verta. Ja miitti ei ole miitti jos sieltä ei osta mitään. Tällä kertaa Yukiia sai varaperuukin ja tein peruukki vaihdot, tämä lollipop peruukki vaihtui tähkäpäämallin pitkään peruukkiin ja nyt  on Ai'lla mahdottoman pitkä peruukki :) Kuvaa siitä en huomannut ottaa tänne, mutta miitti kuvia seuraavaksi, joita ei kanskaan ole hirvesäti kun keskityin lähinnä sosiaaliseen elämään muiden miittiläisten kanssa .Lorena ja Yukiia aaawssqueee!


Ja tässä mainitsemani varaperuukki mikä tuli vaihdossa :)  Sekä hieman mekkosta  taitavan Maarun hoviompelimosta.Le nukkepöytä :)


Koska pöytä oli liian pieni päätettiin siirtää nuket  sohvalle hengailemaan. Nimiä en muista  suurimmista osasta.

Torttu. Manna ja Leili, kauniit  korvepäät taustalla. Manna oli yllättävän iso nyt kun sen näin livenä.


Tämä Reura oikeassa reunassa on kyllä niin suloinen, ihastuin tuohon haikean oloiseen poikaan jo viime miitissä :) Kiitos vielä kaikissa miitissä olleille ( jos satutte lukemaan)  minulla oli ainakin todella hauskaa!

Siinäpäs oli hetkeksi asiaa : 3..ainiin onhan minulla vielä pikkuinen ylläri.

Tänne tulee jouluna pikku-kentauri !
Sovin osamaksusta 1/3 on jo maksettu  ja pikkuisen nimeksi tulee Sana :) Hän on tavallaan yhdistelmä  syntymäpäivä/joululahja..25.10 täytän 19-vuotta  ja jouluna  en oikein ole mitään vailla kun äiti lähtee thaimaahan tammikuussa, ja olen sopinut että  hän   tuo paikallisesta nukkekaupasta Pupa Casa'asta  minulle sitten tavaraa.. mikäli löytää  sinne :)

Sellaista tällä erää ja nyt takaisin wowin pariin mätkimään -->

Dollover

4 kommenttia:

 1. Tuo huivi/viitta on todella nätti ja lämpimän näköinen. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia :) Seon kokenut jälkeenpäin muodon muutoksenkin, lisäilin tiukuja noihin rusetteihin niin tyttö sitten kilisee kun kulkee ^^

   Poista
 2. Ai on erittäin sulloinen jälleen~ Yukiian peruukki on ihana, iih rakastan lettejä > u <
  Oikein paljon onnea näin etukäteen :3 <3 Onnea myös tulevasta kentaurilapsosesta~

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon rakas <3
   Rakastan itsekkin lettejä ja tämä oli niin vastustamaton että huhhuh... :)

   Poista