perjantai 28. marraskuuta 2014

Sana


Mioo~
Doll  on taas muistanut tämänkin blogin olemassa olon ja  tulee nyt päivittämään  pitkän ajan kuulumiset :) Viimekerralla taisin mainita että minulle on tulossa pikkuinen ponityttö joskus joulukuussa, no  sainkin itseasisssa marraskuun alkupuolella maksettua tytön osamaksun kokonaisuudessan ja niin tyttönen lähti minulle tulemaan.  Sana on hahmollisesti Kuukentauri, kuun kirottu lapsi. Kentaurilapset jotka syntyvät  kuunpimennyksen aikaan ovat perheettömiä eivätkä lainkaan samalla viivalla kuin normaalit kuukentaurit.  He eivät aikuisena kykene lisääntymään joten näin ollen he ovat eräänsortin haamuja muille kentaureille, ja  etenkin vastakkaiselle heimolle eli aurinkokentaureille. Siksi  näitä kirotunkuun lapsia muut kentaurit välttelevät ja siinä syy miksi he vaeltavat yleensä yksin elleivät he löydä  kaltaisiaan tai jotain muuta huoltajaa.


Hahmollisesti Sana ei ole vielä täysin valmis, hänestä oli tarkoitus tulla hillitysti puettu maanläheinen tyttönen, mutta hänen tyylinsä vaihtui yllättäen toisen silmän mennessä hukkaan ja hätävara keinon tullessa kuvioihin mukaan.  Tulevaisuudessa  kuitenkin Lorena ja Yukiia tulevat löytämään Sanan ja  ottavat tämän huostaansa, vaikka Sana on vaaraksi Yukiian hengelle. Yukiia ei kuitenkaan tästä välitä, sillä hän on valmis  uhraamaan vaikka itsensä  koska hän ei halua että tämän takia kukaan kärsii tai joutuisi olemaan yksin  tässä maailmassa.


Ja siinä olikin sitten lyhyt  esittely Sanasta, laitan paremman kunhan saan hahmon viimeisteltyä.
Muuta minulla ei tällä hetkellä ollutkaan asiaa, eikun joo olipas.

Laitoimme pystyyn kaverini kanssa nukkekäsityö blogin jotta me molemmat innostuisimme  ompelemaan nukeillemme ja kehittymään myös sitä myötä. Elikkäs tuonne päivittelen kaiken  nukkeihin liittyvän craftailun ja muut ompelus jutut, esim tuolta voi nyt jo lukea tämän asusetin tarinan mikä kuvissa näkyy Sanalla olevan päällä.

Mutta nyt Dollover kiittää ja kuittaa.

Dollover


2 kommenttia:

  1. Hurjan suloinen stailaus neidillä <3 Pitääkin seurata tuota ompelublogia myös :3

    t: Ayumi

    VastaaPoista
  2. Kiitoksia :) Olen itsekkin tyytyväinen tytön hieman erillaiseen tyyliin vaikka vaalenpunainen tämäkin on niinkuin valtaosa muistakin tytöistäni .

    VastaaPoista