tiistai 22. maaliskuuta 2016

Lapsenvahti


Hello !
Kuvailin eilen lainalasta eli Mikiä, oman Alician kanssa  ennenkuin  lähetän tytön takaisin kotiin kera parin pään. Minulle tuli tosiaan tässä pari viikkoa sitten uusi nukke  laumaan, mutta hänelle ei ole vielä mitään   omaa kotona mutta   tilattuna  kylläkin. Nukke  joka saapui minulle oli Soomin Adamelli, koska  2 ei riitä niin piti saada   kolmas. 


Tytön nimi on tosiaan Chel ja kuten mainitsin niin ei omista mitään omaa vielä, sarvet  tosin jää tälle. Tarkoituksena olisi  saada  kirjastotäti  peura aikaiseksi Chellistä, meikkiin hän lähteekin samalla kun  lähetän Mikin kuten myös  extra  pää mikä tuli mukana. Ostin   tytön kokonaisena settinä ja mukana tuli, kavio-osat, siivet, human head ja sitten se  yksisarvis pää, mutta en  kokenut että  olisi tarvetta kolmelle  samalle   sirrisilmä päälle joten pidin itse tämän  human head kuupan ja Jessylle  menee sitten tämä exrta-pää meikkikorvauksina. Lisää tästä sitten myöhemmin  jahka saadaan  omat kamat   päälle.


Sittenpä niihin oikeisiin  kuviin, Miki tosiaan on vieraillut  kohta kuukauden  luonani  ja on seikkaillut kameran eteen muutaman kerran täällä olonsa aikana, tahdon  kyllä joskus oman  Ai'ni  vielä. Ehkä tulevaisuudessa.




















Rankkaa olla  lapsenvahti, lapselle jonka keskittymiskyky on olematon kun kaikka pitäisi päästä tutkimaan, noh onneksi Alician  pinna on  yhtä pehmeä kuin  kermatoffee karkit, joten seurallisesta pikkuneidistä ei  ole harmia etenkään kun tutut keinot kuten  herkut on mukana  ja niitähän riittää  Alician ollessa läsnä. Eipä siinä sitten muuta, ensikertaan siis ~ 

Dollover

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti