tiistai 1. maaliskuuta 2016

Vieras


Haha muimui ! Olen kotiutunut  lomaltani  viikko sitten ja toin mukanani  pienen  vierailijan. Miki on Jessyn  omaisuutta mutta tuli mukanani tänne metsien keskelle pohjoiseen. Minulta taas Fleur  jäi vielä kyläilemään Jessyn   luokse taas sitten vuorostaan.

Mitä reissusta voisi sanoa näin  yleisesti, oli tosi kiva  nähdä Jessy livenä ensimmäistä kertaa, vaikkakin  olemme tunteneet  jo monta vuotta  internetin välityksellä. Tavaraa tuli ostettua niin ompelu hommiin kuin myös ihan muuhunkin hömppään sitä rahaa tuli kaadettua , mutta hei  onpahan mielenterveyttä huollettu sitten  siinä ohella !


Mutta koska Miki on täällä  niin päätin ottaa siitä kaiken irti nyt vielä kun hän on minulla hoidossa, joten muutamat kuvat otettiin heti parin päivän päästä kun oltiin kotiin palattu ja rauhoituttu sekä saatu laukut purettua nukeista Muut talon  pikkuset  pitävätkin mielellään seuraa hälle.


Tui tui ~  Jossain välissä ajattelin ottaa lisää kuvia, myös omistani jotka saivat meikin reissullani kunhan vaan jaksan ja saan inspiraation  että mitäs sitä toteuttaisi näiden kanssa nyt sitten.Muuta ei sitten tällä erää enää !

Dollover

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti