tiistai 12. huhtikuuta 2016

YksisarvisiaHello!
Tänä aamuna  kuvailin ahistuksessa nukkeja  vähäsen  jotta tulis parempi olo nopeammin. Kaikki lähti siitä  liikkeelle kun puhelin alkoi taas aamulla soimaan ja sielt tuli pari ämpärillistä paskaa niskaan. Aamu oli siis kruunattu jälleen.

Yritin ottaa kuvia Lilinasta enemmänkin mutta  vain  parit  onnistuivat eikä näyttäneet  kauna simulaattorilta ( vain toisen silmän   pupilli erottui ja toinen oli täysin musta ) Lilinalla on päässä violetit silmät  jotka  irl näyttää nätiltä mutta kuten mainitsin niin kuvissa niitä ei juuri  näy ja näissäkin kuvissa ne muuttuivat sinertäviksi muokkauksen jälkeen XD Oh well Tata kimpasta tytölle on tulossa uudet  silmät ja muuta mukavaa.

Otin myös kuvia samalla  Rosetasta joka sai  ikioman mekkonsa  tässä kuluneella  viikolla ja on oikein onnellinen. Pitäisi varmaan  päivittää kantaan joskus  nämä uudet tulokkaat. Noo  jahka saa aikaiseksi, mutta nyt heitän kaikki kuvat kivasti tähän alas.


Siinäpä olikin sitten taas  kaikki, ensi kerralla  ehkä  aivan uusimman tytön kuvailuja  joka  meikin sai tässä hetki sitten  ja on matkalla kotia .


Dollover

2 kommenttia: