keskiviikko 13. huhtikuuta 2016

Lorena


Hei taas !
Huomasin  nyt jännän toistuman mun nukkeilussa, kun ahistaa niin sillo niitä  kuvia sitten otetaan joten henkilökohtainen tuottavuusloikka on nyt saavutettu. Nyt oli sitten  vuorossa Lorena. 


Lorena tarvitsisi  uuden  pään ( soom sueve) , koiranpentuni varasti tässä alku keväästä pöydältä Lorenan siipikorvan ja pureskeli sen sitten rikki. Poika oli  oppinut  jostain uuden tempun  '' hei hypätään pöydälle, olen kissa '' ja  löytänyt  sitten väärää tavaraa tuhottavaksi. Modasin sitten vanhat siipikorvien paikat umpeen kun en onnistunut korjaamaan sitä yhtä siipeä joka oli rikki. Nyt sitten etsiskelen uutta päätä neidille, koska  ahdistaa vähän ettei niitä ja hahmo ei tunnu samalta  ilman niitä. Nättihän Lorena on edelleen eikä se ahdista niin paljoa kun voisi kuvitella, mutta kun silti itsestä tuntuu että jokin  nyt ei ole kohdallaan. Kaverini vinkkailikin että DOAssa olisi myynnissä uusi pää tälle niillä korvilla ja mikäli on vielä ensikuussa  vapaa niin ostan tytölle uuden pään. Siitä sitten en tiedä mitä teen tälle vanhalle, minua alkaa ahistaan pyörivät päät niin helposti, minullehan tuli uusimman nukkeni  mukana extra pää  mutte sovin sitten kaverin kanssa vaihdoin meikkeihin. Hän sai pään ja minä meikkejä naamattomille yksilöilleni.
Siinä tämän päivän jorinat. Kiitos  kun katsoit ~

Dollover


5 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Edellinen kommentti lähti keskeneräisenä..

   Voi ei, tuo on niin kurja jos lemmikit tekee pahojaan nukeille. Täällä kissat järsisivät nukkeja mielellään...Toivottavasti saat sen pään. Ainahan voi kysyä jos myyjä suostuisu jo varaamaan sen sinulle? :3

   Poista
  2. Minulle on kans käynyt noin monesti että kommentti lähtee omia aikojaan :D

   Yleensä meillä saa olla nukkekamat ihan rauhassa mutta tämä minun karvapeppu luulee olevansa kissa, nyt on onneksi kitketty tuota pöydille hyppimistä niin on sanut pitää nukkejen tavaroit pöydällä rauhassa.

   Mulla on vähän se ongelma että ei ole doassa tarpeeksi viestei et pääsen market placelle itse niin kaverin kautta joudun diilaaman tavaraa sitten, enkä viitti kuormittaa häntä kyselemällä että voitko varailla :/ Hän itse kuitenkin stalkkailee sitä päätä että pysyykö myynnissä. :3

   Poista
 2. Joskus nämä tietokoneet ja muut tekniset jutut saavat oman elämän ja tekevät niin kuin itse haluavat - laittavat kommentit menevään ennen kuin ne ovat edes valmiina. :D
  Täällä ei ole kyllä eläimiä, mitkä jyrsivät nukkeja, mutta muksuja oli alussa. Onneksi he kasvavat isoiksi ja kiinnostus taivutella äidin nukkeja häviää. Nyt nuket voivat olla esillä ja pärjätä päivän.

  Ihana nukke ja toivottavasti saat sen pään! Peukut pystyyn!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo luojan kiitos ei mitää transformer koneita jotka muuttuvat ja tuhoavat kaikki paikat :D Mulla on perhetuttu lapsi ollu kans kiinnostunut ja yls peruukki koki kuoleman mutta onneksi on kasvuikä !

   Toivon tosiaan että saisi sen uuden pään pian ^^

   Poista