torstai 13. lokakuuta 2016

Unica


Heippa  vain  pitkästä aikaa !

Minäkin  olen alkanut jälleen  heräilemään  nukkekoomastani kun  uutta hartsia hain tuossa keskiviikkona. Alkuvuodesta tosiaan otin osamaksuun Soomin Migman, ensimmäisen  ison Soom naiseni  josta on tarkoitus tulla unenjumalani, Unica  jonka  alkupeäinen  moldi taas piti  olla Sadollin Dal-ha.  Mutta aina ei  suunnitlemat ole  niin vedenpitäviä  kun  luulisi.Tosiaan, kun  osamuksusta    sovittiin  alkuvuodesta,  ajattelin että  minulla olisi  runsaasti aikaa haalia kasaan Unicalle kaikki   tarvittavat vermeet. Vaatteet  löytyivätkin  hyvissä ajoin mutta kaikki muu sitten  '' unohtui'' ennekuin tyttö sitten saapui minulle. Seuraavaksi  siis pitäisi metsästää meikkipaikka ja peruukki. Haluamani silmät  olenkin  jo laittamassa tilaukseen  Oscar Doll'llta. 
Näin  yleisesti  olen tosi  onnellinen tästä  uudesta  isosta tytöstä, pientä  huoltoa  kuten   kiristystä tämä iso  vetkula kyllä tarvitsee  mutte muuten  oikein  ihana,  Käsittelyssä  minulla on vielä tottumista  kun  olen  värkännyt lähinnä tuon  minun  Alician kanssa   joka on  paljon   lyhyempi ja pidin sitä  muka  isona tyttönä  kunnes nyt  sain  omankaton alle oikeasti  isohkon  neidin.


Perus  seisonta kuvia   nappaamassa  tänään   päivemmällä, en  uskaltanut lähteä  terassia kauemmas
kuvaamaan  kun neiti tarvitsi tukea  varmasti seisomisessa  ettei  vaan   tee yläkropalla syöksykierrettä  kohti maata. Muutapa  minulla ei ollut  tässä  kohtaan  joten   taidan  lähteä tonkimaan  muuton jäljiltä  loputkin nuket  esille  laatikoistaan . Kiitos !

Dollover

4 kommenttia:

 1. Heippa hei! Kivaa taas lukea mitä sielläpäin on tapahtunut. Unica on todella kaunis, vaikka toi vähän hankaluuksia matkallaan - mutta kyllä se siitä, näkyy ihan selvästi miten kaunis ja siro hän on. Kädet ovat aivan ihanat.
  Tunnistan sen kun sitä ajattelee että tämä nukke on iso ja sitten tulee seuraava! Minulla on kaksi semmoista pientä (35cm) ja ostin sitten yhden 40cm. Ajattelin että ei kait ero ole niin suuri, mutta höh, nukke on painavampi ja todella suurempi. Se oli pieni shokki! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ^^
   Tässä harrastuksessa tuntuu et ongelmat on tottumis kysymyksiä mitä tulee aina mukana. Onse shokki kun ensin on toiminut 25cm-60cm välillä ja sitten onkin käsis 65 otus :D Tottelua tiedossa!

   Poista
 2. Ihastuttava leidi siellä :). Suloinen stailaus, migmat on aina kyllä mukavia katsella. (minä luulin että olen seurannut blogiasi, mutta nyt vasta tajusin, etten ole lisännyt itseäni lukijaksi vaan vain kirjanmerkkeihin, voi pässi u_u)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. MigmaMigma! Kiva vihdoinkin käsitellä omaa semmosta kun on yks suosikki nukeista ikinä :3 Mullekkin sattuu tota joskus et menee vaan kirjanmerkkeihin joten et ole ainoa joka on kätevä ! :D

   Poista