maanantai 31. lokakuuta 2016

Viimeiset lehdet


Heipparallaa!
Tällä kertaa suuntasin  ulos ensimmäisen kentaurini kanssa pitkästä aikaa, tosin  meinasin ottaa   Unican  kantoon ensiksi  mutta  koska  hän on edelleen niin  spaghetti  ettei seisominen  pehmeellä maalla  olisi  ollut kovin  helppoa niin uhriksi päätyikin sitten  Yukiia.


Kovin  monta kuvaa en  neidistä  kerennyt näpätä kunnes  huomasin, että kamerasta oli  akku  imetty kuiviin edellisen  käyttäjän  toimesta  (Kiitos  veli,  olisit  voinut  ilmoittaa lainaamisen  jälkeen ).


Yukiia on   yksi oman  katraan lempi hahmoja ja tahtoisin  kovasti   päästä  jo  kuvatarinoimaan hänestäkin, tai ylipäänsä jatkamaan mihin  viimeksi jäätin. Ainoa vain  että  pitäisi  ihan  ensiksi kuorettaa Ai  uudelleen mutta en ole löytänyt  sitä oikeaa kuortaa vielä  mihin  olisin   täysin varma että seon  sitten se eikä  pahemmin enää muutu. Sadollin  mini  so-dam  on   kyllä   käynyt mielessä samoten kun   soomin little sweet  witch  kivi.  Veronpalutuksista kuitenkin ajattelin   tytön nukettaa.
Eipä muuta  tällä kertaa, lähden paukuttaan takas Wowia ( helvetin legion of  grindfest). Kiitos  jos satuit lukemaan <3

Dollover

2 kommenttia:

 1. Heipparallaa, männyn alla! Syksy on melkein loppu täällä ja lunta on jo tullut siellä sun täällä. Onneksi mökillä ei ollut lunta niin sain itse vähän kuvia viimeisistä puun lehdistä.
  Yukiia on todella ihana ja syksyn värikkäät taustat sopivat mainiosti. Kiitos että sain nähdä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitä on tämä noituus kun ei meillä lapissa ole viel lunta ollenkaan :D Yukiia on kyllä semmonen luonnonlapsi et metsässä parhaimmillaan kuvata!

   Poista