maanantai 9. toukokuuta 2016

Adamelleja


Huhuh
Sain viimein  muokattua parit  kuvat  jotka otin vähän aikaa sitten, mutta en viitsinyt  postailla näitä vielä koska edellisestä postauksesta  oli  niin vähän aikaa,  typerä argumentti vai ei ? Kuviin siis.Tarinallisesti Fleur ja Chel tuntevat toisensa ja Fleur chillaileekin  usein Chelin  kirjastokodissa   juoden teetä  ja  selaillen kirjoja ja kirjoittaen runoja.

Ehkä joskus  pääsen  kuvatarina  puolella  siihen asti että seon ihan relevanttia kirjoittaaa ja tarinoida 
kyseisestä asiasta mutta niin kauan kun Ai  on ilman  uutta kuorta niin en voi  jatkaa sen asian tiimoilta :/ Eli toivotaan että uusi kuori  löytyisi pian ! Tässä taas  tältä erää, minusta tuntuu aina hirveen pakkopullalta tunkea kirjoitusta kuvien sekaan  kun ei  oikeasti ole asiaa kun   tylsä  ihminen, toivottavasti siis tekstin niukkyys ei haittaa  kun en vain   kykene kirjoittamaan  filleri tekstiä vaan sitä sitten tulee  kun on tullakseen . Mutta kiitos  kun katsoit ja ensi kertaan sitten !

Dollover

5 kommenttia:

 1. Heipparallaa! No, mitäs noista teksteistä - kiva on katsella kuvia! Nukkesi ovat kivat ja valokuvat ihanat. Ajattelin kysellä, mistä olet ostanut nämä kaksi nukkea? :) Olen katselemassa sellaista "faun"-nukkea. Saa nähdä jos on onnea etsinnässä.
  Hyvää uuden viikon alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsääntöisesti ostan nukkeni hartsilapsien kauppapaikalta tai facebookin hartsilapsien kirppis puolelta mikäli siellä liikkuu jokin limited edition jota ei enää myydä muilla kuin jälkimarkkinoilla. Esim nämä molemmat soomin adamellit ovat limittejä joita ei myydä ellei soom järjestä free choice eventtiä tai uudelleen käytä samaa moldia, esim minulla on kolmas adamelli myös mutta seon sitten kentaurikroppainen uusioversio :D

   Toivottavasti löydät kuoren nukellesi ja jos en kauhean väärin muista niin resin soul myy sorkkajalkaisia ilman pelkoa että se menisi limittinä ohi. : 3!

   Poista
  2. Kiitos vastauksestasi! Nyt voin sitten katsella näistä paikoista, toivoa täynnä! :)

   Poista
 2. Tyttösi on niin ihania ja niin kauniisti stailattuja! *_* ♥

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon <3 Yritän kehittyä nukkejen stailaamisessa vielä :3

   Poista