perjantai 6. toukokuuta 2016

Ryhmäkuva

Heipparallaa!
Sain keskiviikkona postissa kahdet nukkepostipaketit!

Ensimmäisessä  oli tata kimpan kamat jossa oli vaikka mitä, silmiä, proppeja, vaatteita ja askartelu krääsää. Toinen paketti sisälsi sitten  SD vaatteita  joku päivä tulevalle nukelle, koska  varastoon  on kiva   hamstrata tavaraa! Päädyinkin sitten ottamaan  ryhmäkuvan  nykyisestä  nukkekokoelmasta.


Vasemmalta oikealle  ylä rivissä , Yukiia (Luts   Yul satyresse ) Luts kid delf  Lemon, Rosetta (Souldoll Aehael),  Fleur (Soom Adamelli),  Lilina  (Soom Adamelli).
Alarivissä vasemmalta oikealle, Lorena (Soom Adamelli/Sueve), Haave (Soom lucky ), Chel (Soom Adamelli ), Alicia (Sadol /Little Monica Roselyn ), sylissä Halla (Soom silky) ja viimeisenä  laidassa Sana (Soom Beyla/minette).
Viimeisestä  ryhmäkuvasta on  noin  vuosi ja porukka on muuttunut  hieman   kuluneen vuoden aikana.


Tämä  kuva on otettu  instagrammin   puolella  11.heinäkuuta ja sen jälkeen ei uudempia  ole otettu. Hauska nähdä miten nämä vain lisääntyvät  konkreettisesti!

Loppuun   vielä muutama  random Haave kuva  näin  bonarina :3Ensiviikolla  pitäisi tulla Haaveen  uudet silmät  joten kiitos  taas   kun   katsoit  : 3

                                                            Dollover

2 kommenttia:

 1. Ihana porukka siellä! Ja mahtavasti sopivat yhteen tyyliensä puolesta. Tuossa ryhmäkuvassa on kivan paljon herkullisia yksityiskohtia.

  Ryhmäkuvat ovat suosikkejani, hauska nähdä muiden nukkekokoelmia kerralla. Kiva, että löytyi myös vanha kuva vertailuksi. Jotenkin kummasti ne vain tuntuvat lisääntyvän! Täällä on siis tapahtunut sama ilmiö. :,D

  Ihana söpöliini tuo Haave!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pitäisi jaksaa ottaa paremmin kuvia koko porukasta kyllä mutta kun niitä on jo niin paljon ja eri kokoa että on vaikeaa saada samaan kuvaan mitenkään järkevästi :D Oon tosi luuska ottaan ryhmäkuvia senkin takia ku aina on joku jossakin meikissä tai naamaton mutta nyt oli harvinaisesti kaikki kotona !

   Poista