tiistai 3. toukokuuta 2016

Materiaaliboostia


ZoomZoom!

Eilen Facebookin kirppari tarjosi kivasti materiahamsterille lisää hamstrattavia tuotteita kaappeihin. Ostin SD-tytölle 2 hametta, paidan, ja korsetin, ja samalla  sitten tarjottiin toisessa paikassa  kans lisää kivoi juttuja jonka takia   päässä on soinut Buy Everything -Zootopia parody ( Try Everything) nukke versiona. Osa tulevista  tavaroista menee ainokaisen SD'ni päälle lainaan kunnes saan nukkekuoren Unenjumalalleni joka nuo tavarat sitten tulee ottaman haltuunsa.  Aikaisempi suunnitelma  oli Sadollin Love60 Dal-ha, mutta nyt minua on alkanut himottaa Migma  normi päällä ja ihmiskropalla violetissa värissä. Sellaista mahdollisesti tulevaisuudessa sitten.

Mutta  koska  tosiaan kamppeet menee  ensin  kokeiluun Alician päälle niin sen innoittamana  kävin illasta  ottamassa  aitaa vasten kuvia tytöstä.  Kuviin siis !
 Alicialla on tosian vaihtunut peruukki myös tässä  jonkin aikaa sitten, mutta en tiedä  olenko siihen tyytyväinen, aika ajoin tulee tunne et pitäs olla tummemman suklaan ruskea mutta sitten taas tämä oranssihtava on kiva, aaltoileva tykkäämistä. 

Suunnittelin ottavani ryhmäkuvan kaikista  nukeistani kunhan saan  tavaraa maailmalta ensin  kotiin jotta voin viimeistellä parit hahmot aka  lisätä ripsiä lähinnä nukeille  joilla ei  ole mutta  kuulus olla . Toivottavasti  tällä viikolla ja tähän  onkin hyvä sitten lopettaa, kiitos  kun katsoit ja ensikertaan!

Dollover

14 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Taobao kimpan helmiä mutta koki tuunauksen että olis enemmän hahmorelevantti :D

   Poista
 2. Thank You for such amazing information. This is one of the best sites which provide all the details of related topics.
  Examhelpline.in

  VastaaPoista
 3. Thanks for such kind of best details. Really this is very amazing information.
  Examhelpline.in

  VastaaPoista

 4. Thanks for providing such nice information to us. It provides such amazing information on care/as well Health/. The post is really helpful and very much thanks to you. The information can be really helpful on health, care as well as on examhelp/ tips. The post is really helpful.

  VastaaPoista
 5. Such a nice information. Thank you a lot sharing with us. AP MBBS Admission 2017

  VastaaPoista
 6. nice to see your post. Read my post on my site visit my site

  VastaaPoista
 7. Thanks for providing such nice information to us. It provides such amazing information on care/as well Health/. The post is really helpful and very much thanks to you. The information can be really helpful on health, care as well as on examhelp/ tips. The post is really helpful.

  LIC Insurancelicview

  VastaaPoista