tiistai 3. toukokuuta 2016

Materiaaliboostia


ZoomZoom!

Eilen Facebookin kirppari tarjosi kivasti materiahamsterille lisää hamstrattavia tuotteita kaappeihin. Ostin SD-tytölle 2 hametta, paidan, ja korsetin, ja samalla  sitten tarjottiin toisessa paikassa  kans lisää kivoi juttuja jonka takia   päässä on soinut Buy Everything -Zootopia parody ( Try Everything) nukke versiona. Osa tulevista  tavaroista menee ainokaisen SD'ni päälle lainaan kunnes saan nukkekuoren Unenjumalalleni joka nuo tavarat sitten tulee ottaman haltuunsa.  Aikaisempi suunnitelma  oli Sadollin Love60 Dal-ha, mutta nyt minua on alkanut himottaa Migma  normi päällä ja ihmiskropalla violetissa värissä. Sellaista mahdollisesti tulevaisuudessa sitten.

Mutta  koska  tosiaan kamppeet menee  ensin  kokeiluun Alician päälle niin sen innoittamana  kävin illasta  ottamassa  aitaa vasten kuvia tytöstä.  Kuviin siis !












 Alicialla on tosian vaihtunut peruukki myös tässä  jonkin aikaa sitten, mutta en tiedä  olenko siihen tyytyväinen, aika ajoin tulee tunne et pitäs olla tummemman suklaan ruskea mutta sitten taas tämä oranssihtava on kiva, aaltoileva tykkäämistä. 

Suunnittelin ottavani ryhmäkuvan kaikista  nukeistani kunhan saan  tavaraa maailmalta ensin  kotiin jotta voin viimeistellä parit hahmot aka  lisätä ripsiä lähinnä nukeille  joilla ei  ole mutta  kuulus olla . Toivottavasti  tällä viikolla ja tähän  onkin hyvä sitten lopettaa, kiitos  kun katsoit ja ensikertaan!

Dollover

13 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Taobao kimpan helmiä mutta koki tuunauksen että olis enemmän hahmorelevantti :D

      Poista
  2. Such a nice information. Thank you a lot sharing with us. AP MBBS Admission 2017

    VastaaPoista
  3. nice to see your post. Read my post on my site visit my site

    VastaaPoista
  4. Thanks for providing such nice information to us. It provides such amazing information on care/as well Health/. The post is really helpful and very much thanks to you. The information can be really helpful on health, care as well as on examhelp/ tips. The post is really helpful.

    LIC Insurancelicview

    VastaaPoista
  5. I am really happy to say it’s an interesting post to read. I learn new information from your article, you are doing a great job. Keep it up.
    What are the various Competitive Exams ?

    VastaaPoista
  6. Looking great work dear, I really appreciated to you on this quality work. Nice post!! these tips may help me for future.
    Download videos online from Twitter, YouTube, Vimeo, Facebook

    VastaaPoista
  7. Thank u so much for sharing this sites great job i like it.. Earn points by completing paid surveys, free offers,
    or sharing us with your friends. Earn enough points and you can Get Free Robux. Visit on my site How to Get free Robux

    VastaaPoista